A vegades em costa d'entendre, d'acceptar que visc en una societat plena d'idiotes, d'imbècils que no entenen res i se l'agafen amb paper de fumar amb les foteses mentre sel's hi escapa tot el que és fonamental. Ho entenc en els nostres polítics, de fet, l'estulticia és el seu estat natural o si mouen prou bé, però la gent, la bona gent que tant de mal ha fet i fa, em costa d'entendre-la, de comprendre com ha pogut arribar a aquest punt d'estupidessa, fins i tot amb  - com deia abans -, foteses, com el cas d'aquest gimnàs de Rubi que per uns anuncis innocus, els han hagut de retirar és que res per que es veu perillaven subvencinos. Els anuncis els han tillat els hipócrites fariseus de torn de, sexistes  ha anat del canto d'un euro que no els acuses de masclistes.

Francament, s'ho haurien de fer mirar, amb aquest raser, la meitat dels acudits de Woody Allen, uns quants de Groucho Marx, molts de l'Eugenio i no dic ja d'Arevalo i similars, s'haurien de censurar, d'eradicar no fos molestessin a ses estulticies, que a banda d'abandonar-los la intel·ligencia, els ha abandoinat tambè un mínim sentit de l'humor, que no té per què ser respectuosament respectuosamb tot i políticament correcte, perque aleshores ja no seria humor.

Però és veu que tot això avui en dia no toca, s'ha de ser molt serios, acusar de sexista o masclista qualsevol comentari o acte, sinó no s'ès serios ni s'està al dia. En canvi no sento a parlar mai i n'hi ha és de la que sembla de la violència de génere femenina, que no mata, això és cert, però que és com una mosca collonera,sempre menystenint als homes, tractant-no's de tot i res de bo, que si nosaltres diguessim d'elles la meitat de la meitat, ja ens dirien de tot, però noi, tenen patent de cors, i haig de reconèixer que en saber de fer mal, com a bon corcó que són. Deia Bolaño en un recull de contes: las mujeres son putas asesinas, i suposo que com era ell, es varen llegir el conte, i ningu se li va tirar al damunt, encara que si el publiques ara, no se pas que pasaria, ni si li publicarien amb aquest titol.

Aqui la corrossió, la sornegueria, la mala bava amb més o menys base, no s'accepta (si afecta a una banda), tot ha de ser gilipollament correcte, net polit i avorridament endreçat. Ni tan sols pots deixar anar una floreta a una senyora, que de seguida et diuen masclista (culo, he dicho culo). Doncs amb mi que no hi comptin, aquesta societat paranoica, histèrica no m'interessa gens ni mica. Ja s'ho faran.