BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » EL PRES POLÍTIC 8719600510

EL PRES POLÍTIC 8719600510

- Francesc Puigcarbó - diumenge, 21 de febrer de 2016 - 21.2.16El secretari general de Sortu Arnaldo Otegi el pres 8719600510 ha rebut avui a la presó de Logronyo la visita dels dirigents d'ERC i la CUP, Joan Tardà i David Fernández, respectivament. No és la primera vegada que ho fan, a causa de l'amistat que els uneix des de fa temps. Fernández va ser un dels fervents defensors de prestar els vots necessaris al candidat de JPS perquè fos investit president de la Generalitat. I ho era per consell d'Otegi, que també va prestar els suports necessaris a Ibarretxe perquè, en minoria, resultés elegit lehendakari. Han estat de sort Tardà i FErnández, fa uns dias l'activista afroamericana Angela Davis va voler visitarlo i les autoritats corresponents no la varen deixar veure'l, segons expliquen aqui.

Arnaldo Otegi és un pres polític, dins un Estat represor com és l'Espanyol. Per més que ho negui el Ministre de l'Interior, el Sr. Arnaldo Otegi és un pres polític. La història de la farsa del seu judici i posterior condemna ja la vaig comentar aquí fa quatre anys. si no hi ha canvi de plans el dia 1 de març d'enguany sortirà de la preso de Logroño, esperem que per no tornar-hi, que amb aquest Ministre que tenim mai se sap.

Otegi no és pas sant de la meva devoció i ha fet moltes coses malament, pero actualment és un pres polític, una mica un pres per collons els meus per què ens entenguem. Algun dia l'Estat Espanyol haura de pagar per aquesta arbitraria decisió, i em temo que ho pagarà car. Aqui no es tracte de jutjar a la persona, sinó la perversa actuació de la corrompuda justicia espanyola, d'aquest Constitucional que es un titella dirigit pel Govern. Si Montesquieu obris els ulls, veuria com a Espanya la seva separació de poders no existeix, que és un ú en tres, i axí ens va.SHARE

- Francesc Puigcarbó

2 Comentaris :

  1. Todavia recuerdo a un payasete de Herri Batasuna poniéndose el dedo en la boca haciendo callar a otra persona (mi amigo Domingo) en Hermua, con la amenaza implícita en el gesto. Recuerdo al primo de mi ex-mujer desterrado en Andalucía, expulsado de su tierra por los cómplices de este señor (cerro su pequeña empresa, despidió a 22 empleados y se fue de su tierra). También expulsaron de su tierra a Iñigo, uno que les plantó cara al principio y le cogió del cuello al abogado de HB que le fue a extorsionar pero después de amenazar a su mujer e hijos decidió irse. Yo veo las caras de estas personas cuando veo la foto de este individuo y se su forma de hacer "política".

    ResponElimina
  2. de acuerdo, pero esto no exime ded que sea un preso político. Recuerda que se habló en su día que era importa llevar a Batasuna al parlamento, y se hizo y ETA está desarticulada, por varios motivos y posiblemente en este sentido Aznar tenia razón, al final fue la fuerza policial y no el diálogo lo que acabó con ETA. Dicho esto, a Otegi LE CONDENARON SIN PRUEBAS Y SIN MOTIVOS REALES, O SEA POR COJONES, y es y ha sido los últimos seis años un preso político. Cada cosa en su sitio.

    ResponElimina