El secretari general de Sortu Arnaldo Otegi el pres 8719600510 ha rebut avui a la presó de Logronyo la visita dels dirigents d'ERC i la CUP, Joan Tardà i David Fernández, respectivament. No és la primera vegada que ho fan, a causa de l'amistat que els uneix des de fa temps. Fernández va ser un dels fervents defensors de prestar els vots necessaris al candidat de JPS perquè fos investit president de la Generalitat. I ho era per consell d'Otegi, que també va prestar els suports necessaris a Ibarretxe perquè, en minoria, resultés elegit lehendakari. Han estat de sort Tardà i FErnández, fa uns dias l'activista afroamericana Angela Davis va voler visitarlo i les autoritats corresponents no la varen deixar veure'l, segons expliquen aqui.

Arnaldo Otegi és un pres polític, dins un Estat represor com és l'Espanyol. Per més que ho negui el Ministre de l'Interior, el Sr. Arnaldo Otegi és un pres polític. La història de la farsa del seu judici i posterior condemna ja la vaig comentar aquí fa quatre anys. si no hi ha canvi de plans el dia 1 de març d'enguany sortirà de la preso de Logroño, esperem que per no tornar-hi, que amb aquest Ministre que tenim mai se sap.

Otegi no és pas sant de la meva devoció i ha fet moltes coses malament, pero actualment és un pres polític, una mica un pres per collons els meus per què ens entenguem. Algun dia l'Estat Espanyol haura de pagar per aquesta arbitraria decisió, i em temo que ho pagarà car. Aqui no es tracte de jutjar a la persona, sinó la perversa actuació de la corrompuda justicia espanyola, d'aquest Constitucional que es un titella dirigit pel Govern. Si Montesquieu obris els ulls, veuria com a Espanya la seva separació de poders no existeix, que és un ú en tres, i axí ens va.