BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » ELS NENS NO ES COMPTEN

ELS NENS NO ES COMPTEN

- Francesc Puigcarbó - diumenge, 7 de febrer de 2016 - 7.2.16


Avui es compleix una setmana des que va saltar la noticia: Alemania i Europol deien que s'havien perdut 10.000 nens desplaçats. Molts són salvats del naufragi i altres arriben a la desesperada ... però els perdem. Són orfes o escampats que acaben en mans de les màfies sexuals, treballant en condicions d'esclavitud o en xarxes de delinqüència i tràfic de drogues.
Els Suecs parlàven de 1000, i ningú es va molestar en comprobar la xifra real de nens desapareguts. Ningú? no! Javier Triana, periodista va trucar a Europol, va parlar amb oenegés i amb Unicef, ningú sabia d'on havia sortit la xifra, ni tan sols si era correcta. La xifra, els 10.000 és irreal, una estimació feta a cop d'ull, així com així, la varen fer els de The Guardian, Europol hi va donar credibilitat i tothom va fer el mateix, de fet, com els importen un rave els nens, els hi és igual, la xarxa va devorar i fer seva la xifra de 10.000, s'escriuen uns quants articles bonistes i ploramiques des de la comoditat d'un despatx o redacció, i no tenim ni idea de quants nens realmente s'han perdut en aquesta Europa insolidària.
No s'haurien de comptar els nens, i menys amb aquesta lleugeresa, un sol nen mort o desaparegut, ja són molts.
Diuen tambè els diaris i oenegés que com Aylan, l'any passat es varen ofegar 330 nens més, que se sàpiga, als qui hi hauriem d'afegir els que no vàren arribar a port i acabaren al fons de la Mediterrània, el cementiri del migrants.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

 1. Es espeluznante.
  Lo comentaba con Mayte..Lo saben , porque todos los gobiernos lo saben...¿ y no se hace nada ?

  ResponElimina
 2. perquè? deu mil desapareguts són deu milproblemes menys. Si vas ñllegir l'article que vaig publicar de Gallego de el Diario.es, ja els hi va bé, quants més en morin, menys boques per alimentarl Era aquest:

  http://blocfpr.blogspot.com.es/2016/02/aylan-ja-no-els-fa-plorar.html

  ResponElimina
 3. Sembla mentida... i tanmateix, aviat no parlarem del Mar Mediterrani, sinó del Cementiri Mediterrani...

  ResponElimina