La notícia, si no fos que la va publicar The Independent, semblava d'El Mundo Today, i la vaig publicar a Collonades: A la llista de possibles candidats al Premi Nobel de la Pau hi ha els ciutadans grecs que estan atenent de manera desinteressada als refugiats de Síria , el papa Francesc o els negociadors del procés de pau de Colòmbia, però ai les, al costat d'ells ha aparegut un altre nom innombrable: Donald Trump.
Sí, ho heu leid0o bé. Trump, Donald el dels insults masclistes, com li va recordar en un debat en directe la periodista d'Megyn Kelly), el qual diu entre rialles com si Rus del Pp valencià, que podria portar una arma per la Cinquena Avinguda de Nova York 'disparar i no perdre ni un vot', el que llança atacs xenòfobs contra els hispans que porten drogues, crim i que són violadors, o l'aberrant idea de construir un mur de 3.000 quilòmetres i que ho pagui Mèxic), el qual anuncia que si guanya prohibirà l'entrada de musulmans en territori dels Estats Units. O Sigui ... el que hauria de ser un home de pau.
El més surrealista dins de la absurda proposta són els mèrits aportats per l'home del pentinat xurrigueresc: 

...el polèmic empresari i precandidat republicà ha estat nominat pels seus partidaris per la seva ideologia de promoció de la pau mitjançant la força, "una força utilitzada per dissuadir a l'Estat Islàmic , el programa nuclear de l'Iran i la Xina comunista.

De fet, si consultem la llista de premis Nobel de la Pau, ens apareixen personatges tan foscos i sinistres com Iàssir Arafat o Henry Kissinger, i desconcertants com Barack Obama. Òbviament Arafat o Kissinger aportàven encara menys mèrits per accedir al premi que Donald Trump, que en el fons no és més que un excèntric bocamoll inofensiu, el que no es pot dir d'Arafat o Kissinger o el mateix Obama, sense anar més lluny.