Suposo que a tots els barris de determinat nivell, hi ha més o menys la mateixa tipología de gent, encara que és possible que al meu, un barri on viu molta gent gran, sigui una mica més especial i acusat en els perfils dels seus personatges.
Sovintegen els Ussain Bolt; són els avis, a ser possible coixos, amb crossa o amb taca taca, que en comptes de travessar la carretera de Prats pel pas de vianants ho fan pel mig i a més en diagonal, així tarden més i els cotxes que tant si pugen com si baixen sovint s'han d'aturar, s'han d'esperar una mica més (en un any hem patit dues baixes), si és que aquests dels autos van com bojos.
Tenim les Ferran Adrià, en aquest cas són senyores grans que pretenen colar-se a la cua del super, a cal forner, etc. Aparentment tenen pressa, apressades et diuen: que em deixarà passar... és que tinc l'olla al foc.... Ah!, és fàcil trobar-la a la sortida fent-la petar una bona estona amb una altra àvia apressada com ella.
Una espècie més nova són els rasca-rasca, els reis del cartonet de l'ONCE que s'ha de rascar. Aquests espècimens, solen taponar el frontal de la caseta de l'ONCE mentre rasquen, tornen a rascar, i hi tornen, sense cap resultat positiu. Uns altres, es retiren discretament i mig d'amagatotis rasquen en la soledat íntima d'un banc,
Hi ha també els de la Ruta 66, són els que recorren des de primera hora del matí fins a la nit tots els bars del barri, haig de dir que són constants i conseqüents, l'ordre sempre és el mateix, comencen a les set i dos minuts quan obre el Frankfurt Xinés de sota casa, i durant el dia van fent la ruta. Aquí també hem tingut un parell de baixes per la cosa de l'excés de combustible ingerit.
Hi ha més personal pintoresc al meu barri, sense comptar als bojos, però d'aquests en parlaré un altre dia perquè n'estem sembrats, encara que aquí també hem tingut un parell de baixes, una molt sentida, el senyor predecessor dels Hipsters, l'argentí elegant i educat que a les cinc de la matinada recitava Shakespeare pel carrer, perdó, per la vorera de la carretera.