El regidor del PP a l'Ajuntament de Vilafant, José Francisco Parra, va titllar Lluís Companys, el president de la Generalitat màrtir, d'"assassí", expliquen avui a naciódigital.cat. El popular va fer aquestes polèmiques declaracions que van deixar estorats la resta de membres de la corporació en el ple de març del municipi de l'Alt Empordà.

Parra va afirmar que no entenia com Vilafant podia fer un homenatge a qui "va matar 8.400 persones" i "va fer una sèrie de disbarats que no paga la pena repetir". El ple debatia sobre l'atorgament del nom de plaça Lluís Companys a un espai situat entre els carrers Muga, Ter i Fluvià. 

"No s'han tingut en compte les meves propostes. Una, perquè era massa escatològica. L'altra era dedicar-li la plaça de l'Església, un lloc que tant li agradava, com va demostrar calant-l'hi foc". El popular espera que "als nens i als veïns que juguin a la plaça se'ls hi expliqui objectivament quina és la història d'aquest personatge".

Parra no va ni voler assistir a la votació, i en va argumentar les raons: “Com que no estic obligat a escoltar les rèpliques que justifiquin un assassí ni a participar en la votació, ja que tampoc és necessària, i per respecte a les persones assassinades i als danys que va fer a Vilafant i a la comarca, m'absentaré durant la votació.” Dites aquestes paraules, i davant la mirada incrèdula de la resta de regidors, es va aixecar i va sortir de la sala de plens.



Si és que porten el feixisme i l'extrema dreta a l'ADN, no ho poden evitar, aquest individu deu ser molt amic del regidor de Palafolls, i segur que García Albiol no el coneix. 

Se sol dir que a Espanya no hi ha un partit d'extrema dreta, clar, són tots dins del Pp, els hi agradi o no i encara que ho neguin, s'ha de dir però que almenys, els d'extrema dreta, en general no roben.