Carme Chacón renuncia a tornar al Congrés. L'exministra de Defensa, que va ocupar el primer lloc del PSC per Barcelona el passat 20D, no tornarà a encapçalar la llista dels socialistes catalans el pròxim 26 de juny per "motius polítics irrellevants", que no ha volgut revelar, segons ha confirmat a una roda de premsa celebrada aquest dijous a la cambra baixa.

No entenc la roda de premsa si els motius de la seva decisió de no encapçalar la llista del PSC són irrellevants, potser per què ella ho és tambè. És trist comprovar el baix nivell d'aquesta senyora que malgrat les seves poques prestacions, per trepa i fidel al règim va arribar fins i tot a Ministra, (muda, per cert), encara que fos per quota i per què feia fi una Ministra prenyada dient als soldadets firmes!, lo que demostra que qualsevol indigent mental pot ser ministre, i no és pas per que sigui dona, simplement Carme Chacon és un ens incompetent, trepa i barroerament demagògic, carn de pas i buida de contigut, i fa temps ja, un cadàver politic. 
Fara i es faria un favor quedant-se a casa seva, a la vida s'ha de saber perdre, i ella ha perdut, lo qual donat les seves limitacions tampoc ens hauria de sorprendre. Fins i tot, és més burra del que sembla, i insisteixo no per dona, sinó per burra. Chacón és un dels polítics més sobrevalorats dins el ramat d'indigents mentals que medren per aquests extranys camins de la política. I compte, no és un adéu definitiu, simplement és un m'aparto per no patir la desfeta que es veu a venir al Juny. No crec que ningú la trobi a faltar, deixa la política quan fa temps que aquesta l'ha deixat a ella.