Estem de nou en precampanya electoral. La precampanya electoral és alló que fan els polítics entre elecció i elecció i on és promet de tot al ramat presumptament idiota que fa veure que s'ho creu, i fins i tot, els vota.

A Sevilla, el sr. Rajoy ja ha començat la precampanya i amb ella la subhasta.
  • Rajoy promete una jornada laboral que acabe a las 18.00 h y cambiar el huso horario.  Así lo ha asegurado Rajoy en un discurso en clave electoral durante la clausura de la convención del PP sobre el pacto social en Sevilla. Entre otras medidas, también propone cambiar el huso horario "para adecuarlo a nuestras necesidades" o alargar 10 días más el permiso de paternidad... y dos huevos duros.
Francament, la nova no em fa el pes, si és que és nova, però la vella política, cansa, és avorrida i no deixa de ser la història explicada per un idiota a altres idiotes, dits tambè, poble sobirà o votants..... ramat, i a més a més idiota. Moi el primer.  
Mariano Rajoy dona la sensació que està cansat, que passa de tot, però com la majoria de conductors quan senten la sirena d'una ambulància, no s'aparta, fa nosa al mig del carrer, com un estaquirot.

Benvinguts al carrusel del furo...