Ja s'ha destapat qui era el Keyzer Söze del Banc expropiat, Manuel Bravo Solano. Quedi clar que no tinc cap simpatia pels expropiats del Banc de Gracia, ni pretenc recolzar-los, simplement em preguntava l'altre dia qui era Keier José en tot aquest assumpte, i ja s'ha descobert. La història és fosca e inquietant, amb la especulació immobiliària de fons....

Catalunya Caixa va vendre a Antartic Vintage, com a mínim, el local on està el Banc Expropiat. Un tal senyor Bravo i un representant seu, Joan Romà, es van reunir amb vàries persones del Banc Expropiat per tal d’acreditar que eren realment els propietaris del local. Malgrat el seus intents per les bones (oferint 12000 €) i per les braves (amenaçant a les allà assistents) van decidir que no marxaríen d’aquell espai.

Des de llavors vàries informacions han anat apareixent per Internet sobre aquesta empresa i sobre Manuel Bravo Solano. A mesura que surt nova informació més fosca sembla la realitat que envolta a tot el conglomerat d’empreses que gestiona la família Bravo-Solano. Tot un seguit d’empreses que es dediquen al negoci de la compra-venda de propietats que van apareixen i desapareixent, que els seus càrrecs canvien i tornes a canviar… però curiosament les persones es van repetint i el sector comercial al que es dediquen sempré és el mateix: l’especulació immobiliària.