Heus ací una manera simple o ximple de crear un problema, de generar violència, de possiblement provocar greus aldarulls d'ordre públic, per fer de la llibertat d'expressió una questió política interessada. La causa de Dancausa és una causa perduda, com aquella falta d'impotencia que es fa quan es va perdent per 0 a 5 a la segona part. Si diumenge hi ha aldarulls, si hi ha raons, ella i nomès ella en serà l'autèntica responsable, per irresponsable.
  • "La delegada del govern espanyol a Madrid, Concepción Dancausa, que curiosament va autoritzar una manifestació neonazi aquest dissabte al centre de Madrid, va reafirmar-se en la decisió de prohibir les estelades. En declaracions a la cadena Cope, va afirmar que “l’organització no pot permetre que s’introdueixin elements discriminatoris”, va assegurar la delegada del govern espanyol a Madrid, recordant que la UEFA ja ha sancionat el Barça per aquest mateix motiu. Curiosament, l’agrupació Manifest Blaugrana va anunciar ahir que la seva petició perquè Parlament Europeu intervingui en el cas de les sancions imposades al club per l’exhibició d’estelades en partits de Champions League al Camp Nou va ser finalment trasllada als eurodiputats per part d’un grup d’europarlamentaris catalans."
Això no vol dir que hom sigui partidari de lluir estelades en un camp de futbol en un partit del Barça; no crec en les banderes, ni tan sols en la bandera pirata que per cert està prohibida. Les banderes no porten més que raons, i si de cas, les que haurien de lluïr són les dels colors del Barça. Barrejar esport i política no condueix a res de bo, ni per part d'uns ni dels altres...