Expliquen al Mundo, que La Policia de Sant Antoni, a l'illa d'Eivissa, tindrà aquesta temporada al punt de mira les ampolles d'aigua, els biberons, les cantimplores i els gelats fosos. En una llei seca sense precedents, la nova normativa de convivència, en tràmits d'aprovació podria deixar als turistes a la vora de la deshidratació. El Consistori governat per socialistes, el PI, i la formació satèl·lit de Podem, Reinicia Sant Antoni, pretén que hotels i locals d'oci "impedeixin que els clients abandonin els seus establiments portant qualsevol tipus de beguda, independentment de l'envàs o recipient que utilitzin, si van a consumir-lo en la via pública ".També obligaran a que es posin cartells informatius en diferents idiomes indicant clarament la, i que en cas necessari es disposi del personal necessari que impedeixi treure begudes al carrer, fent responsable al propietari. 
Qualsevol turista que incompleixi aquesta mesura, en un municipi copat majoritàriament pel mercat britànic, podrà ser sancionat amb una multa de 750 euros. El Partit Popular ha votat en contra de la mesura, al·legant ni tan sols compta amb informes favorables dels serveis jurídics del propi consistori. L'exalcalde i exsenador Josep Sala qualifica la norma d'inacceptable, i creu que fins i tot podria arribar a ser "inconstitucional". L'objectiu inicial del consistori era impedir el consum de begudes alcohòliques al carrer, en un municipi en el que ha estat la tònica habitual durant lustres, ocasionant greus problemes de neteja i convivència.
O sigui que al consistoria eivissenc se li ha anat l'olla, no es tracta ja que la mesura de prohibir (i després multar) beure al mig del carrer una ampolla o botellin d'aigua sigui i constitucional, el que és és irracional, i seria aconsellable que tots els eivissencs sortissin aquest estiu al carrer amb el corresponent botellin d'aigua a la mà, per demostrar a aquests del Consistori que hi ha alguna cosa pitjor que prendre mesures sense sentit, i és prendre mesura idiotes, per idiotes, és clar. 
A més en el cúmul del despropòsit, aquesta prohibició pel que diuen afecta només als turistes, a poder ser britànics, o sia fills de la Gran.... Bretanya.