Informa el diari Público, de les converses gravades entre el Ministre Fernandez Diaz i el director de la OAC de Alfonso, el 2014, en que tots dos parlaven de buscar (jo afegiria inventar, si cal) eventuals casos de corrupció que afectessin ERC i CONVERGÈNCIA. Podeu llegir extractes de les converses telefóniques ara i aqui.

Obviàment, s'han  escoltat tot seguit veus d'aqui demanant la dimissió del Ministre i del cap Antifrau, Carlés Mundo, Mercé Rovira, Quicu Homs i més. 
No crec que ningú s'hagi sorprés, el tripijoc es donava per fet, recordeu les inventades acusacions contra Artur Mas, dos o tres dies abans de les eleccions, o les falses acusacions tambè contra Trias. Es part d'una guerra bruta de l'Estat Espanyol, que no va nomès contra ERC i Convergència, deu n'hi do com ataquen a Podem amb Veneçuela. 

No sé si aquesta actuació del Ministre barrut i miserable és per demanar la seva dimissió, o la de Marcelo que és el que l'hauria de cuitar de no fer males accions. Ara, pel que si hauria de ser cessat immediatament és per haver-se deixat gravar aquestes converses telefóniques conspiratives amb de Alfonso. Si al Ministre de l'Interior l'enxampen gravant-lo, vol dir que no es capaç ni de garantir la seva propia seguretat i privacitat, i una persona tan inepte no pot exercir de Ministre. Cal recordar que va ser espiat (gravat) al seu propi despatx. Ho sento, pero hauria de ser cessat ja!, ell i Marcelo.