ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 6 de juny de 2016

EL MINISTRE NO HI VEU BÉ


Fernández Díaz veu a Gràcia “tàctiques de kale borroka” de quan “ETA assassinava”, Jo diria que el ministre no veu sinó que beu, o no hi veu bé, i molt, això o és que és una mala persona, un miserable tergiversador, pressumptament i en funcions, això si.

  • El ministre de l'Interior en funcions i candidat del PP català a les eleccions generals, Jorge Fernández Díaz, ha alertat aquest dilluns que s'han “importat” a Catalunya i al barri barceloní de Gràcia pel Banc Expropiat “tàctiques de guerrilla urbana de la kale borroka de fa uns anys, quan ETA estava operativa i assassinava”.
  • Durant la seva intervenció en l'esmorzar informatiu Fòrum Europa-Tribuna Catalunya, el ministre ha al·ludit als disturbis de les últimes setmanes després del desallotjament del “banc expropiat” i, després d'opinar que “per descomptat” hi ha d'haver diàleg per a una solució, ha deixat clar que “el compliment de la llei no és negociable”.
  • Ha advertit llavors que “ara a Gràcia estem veient tàctiques absolutament de kale borroka de fa uns anys, quan ETA estava operativa i assassinava”, i ha recordat que “a Espanya hi ha persones encara a presons complint condemna per atemptats del tipus de kale borroka, jutjades per l'Audiència Nacional, per disturbis similars als quals estem veient a Gràcia”.


« PREV
NEXT »

3 comentaris

  1. La tàctica del PP està claríssima i en molt bona part d'Espanya funciona. Seran mesquins o mentiders, però saben el que es fan.

    ResponElimina
  2. Ho sé, pero és que aquest home em treu de polleguera....

    ResponElimina