Una vintena de famílies cobrarà 6.000 euros del Ministeri d'Educació perquè els seus fills puguin estudiar en castellà, tal com recull la Lomce, segons ha informat la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz. En declaracions a Catalunya Informació, la consellera Ruiz ha calculat que en els pròxims mesos l'Estat descomptarà uns 120.000 euros a la Generalitat per aquesta vintena d'escolars. No obstant això, no està clar on podran cursar aquest ensenyament en castellà els fills d'aquesta vintena de famílies, ja que la Meritxell Ruiz ha assegurat aquest dissabte que "no permetrem l'escolarització en centres privats".
Aquesta compensació de 6.000 euros es recull en un Reial Decret que la regula en el cas dels pares i mares que hagin demanat sense èxit a l'administració catalana l'escolarització dels seus fills en castellà en centres públics, i suposa el cost equivalent calculat pel Ministeri d'Educació al de l'escolarització pública d'un alumne. O sigui, la llei de l'embut, l'Estat descompta els diners, vaja, que en aquest cas el robatori és doble, perquè Espanya ens roba, cal tenir-ho present, i ja sé qué Pujol tambè, però aquest és el nostre fill de puta que diría Donald Rumsfeld.
Quin mal exemple el d'aquests pares, que pugen als seus fills en la intolerància i la rancunia, privant-los a més d'aprendre bé no ja el castellà que el parlaran perfectament, sinó el català i segurament l'anglès, però això no els importa a aquests pares, de fet, els hi és igual, la seva postura és només per tocar el botet, allò que no sona. Fixeu-vos que tots els nens catalans parlen de grans català i castellà, encara que cert és que ho fan molt més sovint en castellà. I aquests quatre arreplegats encara exigeixen l'ensenyament en castellà. Per què no en tenen, que si no els hi hauria de caure la cara de vergonya.