Matí tens a Vic, durant la visita de campanya de la exlíder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en l'afamada plaça de la ciutat catalana. Al passeig per la capital d'Osona, Camacho ha estat increpada per paradistes del mercat setmanal. La congressista popular s'ha encarat a una d'ells, als quals ha retret que l'instessin a abandonar la plaça. 
La paradista ha justificat la seva petició proferint crits. "Tenim feina, no volem merda a la plaça!", Ha vociferat. A partir d'aquí, tal com es veu el vídeo al qual ha tingut accés La Vanguardia, els visitants i paradistes han començat a cridar "fora, fora" a la popular, que finalment ha abandonat la plaça major de Vic.

 

Diu la dita: qui no vulgui pols, que no vagi a l'era, un lloc adequat per cert per la senyora Camacho. És el que passa quan es viu instal·lat en la demagogia i la manipulació permanent, i no és producte de la incitació a l'odi, com diu el dropo, com a molt és despreci o menysteniment, fonamentat i atiat per ella mateixa i els seus, i que, en el fons, ja li va bé aquest incident a l'Alicia, perquè ella si que té un discurs xenòfob, demagògic, anticatalà i atia l'odi, i és tan capsigranya que ni se n'adona i encara és molesta perquè a la plaça del mercat de Vic, l'anomenen pel seu nom.

I després apareix el coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, censurant durament les esbroncades que va rebre la líder del partit, Alícia Sánchez-Camacho, durant la seva visita al mercat de Vic. En un apunt al seu compte de Twitter, Albiol va comparar aquest incident amb l'Alemanya nazi. I és que aquest menyspreable individu confón els seus desitjos i ideologia amb el comportament natural i lògic dels altres, repeteixo, que no es sorprenguin ni ell ni la senyora Camacho, sol succeir que quan es sembren vents es recullen tempestes i ells han sembrat i molt, i ho han fet conscients del que feien, malgrat saber que estàven manipulant la realitat. A fer la mà ambdós, cadascú amb la seva.