Ahir al matí nvaig escoltar amb molta atenció a Rac1 al ministre de l'Interior en funcions Jorge Fernández Díaz. Va estar prou mesurat i fins i tot m'havia reconciliat un a mica amb ell i Marcelo, l'home mantenia un to mesurat, fins que va arribar el moment rodalíes: 

"Va atribuïr els problemes a Rodalies als robatoris de coure comesos per “màfies que actuen arreu del món”. “Tu pots invertir tot el que vulguis però si et fan un robatori de coure, col·lapsa la xarxa i això passa contínuament"

I el barrut es va quedar tan ample, i a més anava reblant en que tots els problemes de rodalies eren culpa dels robatoris de coure, que es veu es deuen produïr gairebè cada dia, si fem cas de les informacions que dia si dia tambè ens parlen de retards a Rodalies a banda dels congènits. No hi deuen tenir res a veure unes catenàries del pleistocé, ni la manca d'inversió, ni vagues encobertes com ahir, no, tot és culpa dels robatoris de coure, no de la plata que no s'ha invertit, però el Sr. Ministre ho despatxa a lo Rajoy i es queda tan ample. És un barrut, en funcions, però barrut.