ELS ÀNGELS NO DEFRAUDEN A HISENDA


El  FC.Barcelona ha engegat una campanya a twitter per recolzar Leo Messi, condemnat a 21 mesos de presó per frau fiscal. El club de futbol ha llançat aquest dissabte una campanya a Twitter amb l'etiqueta #TotsSomLeoMessi. El hashtag s'ha convertit trending topic de seguida. I de seguida s'han generat reaccions a favor i en contra, les reaccions en contra no són de rebut, el rebuig és només la impotència dels fracassats, dels envejosos, dels reaccionaris que detesten o odien algu que ha triomfat, així descarreguen la seva miseria vers aquesta persona i la xarxa crema, encara que quan la xarxa crema, no sigui més que foc d'encenalls. En primer lloc la condemna a Messi no és judicial, és política, Messi és innocent, mentre qui l'ha condemnat no, aquí hi ha hagut d'entrada prevaricació, un caça al ninot, més que política, de llotja, vegeu qui ocupa la acusació de l'Estat, filla del seu pare i amiga del seu amic pel que va treballar.

Fa dos anys, a la meva filla petita li va arribar un requeriment d'hisenda, la seva declaració de renda estava mal feta i havia de tornar 890 euros, gairebé la meitat eren recàrrec, ¿culpa seva?, ¡No! l'havia fet el meu gestor que es va equivocar en un tema del seu fill, del qual compartia la custòdia amb el seu excompany. Recordem que el fiscal en el judici va tractar Messi de Capo criminal, i si això d'entrada no és prevaricar o incitar a la prevaricació, que vingui Ibrahimovic (Déu) i ho vegi. Amb Leo Messi han fet alguna cosa mes que pretendre donar un escarment, s'han acarnissat amb ell, i ho han fet sabent que era innocent. ¿Per què els casos semblants d'Iker Casillas o Xabi Alonso es van resoldre discretament?, ¿potser per que no eren jugadors del Barcelona?. L'ombra d'alguna llotja és molt allargada. A més ja ha pagat i amb escreix, sembla que algú ha oblidat que Messi, és la persona que paga més impostos a Espanya, es va convertir en el primer contribuent del país europeu en pagar 53 milions d'euros per impostos el 2013, i això que no és dels primers en la llista Forbes.

Lionel Messi no és un capo criminal com el va insultar Mario Maza, de l'abogacia del'Estat, és un nen que juga a pilota com els àngels, i tothom sap que els àngels no defrauden a Hisenda.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Crec que tens tota la raó, però, en realitat, aquestes queixes que denuncies formen part ja, al nostre país, de l'ambient natural com la paella, la sangria, la calor a l'estiu o el fred a l'hivern.

  A mi, d'aquesta qüestió el que m'importa és la jurisprudència que estableix.

  El Mas era ignorant de les coses que passaven a CDC en el cas Palau i d'altres?

  El Rajoy era ignorant en relació a Barcenas i les mil corrupteles més?

  La Esperanza Aguirre també era ignorant?

  Ho era la Rita Barberà?

  El Chaves i el Griñan?

  El Felipe González ignorava el que el seu ministre d'interior feia?

  Era també una ignorant la Infanta?

  O era la novia del Pablo Iglesias en relació a les adjudicacions dels seus germans en no sé quim Ajuntament?

  Suma i sigue...

  Espanya està plena de cassos judicials, grans o petits, on la defensa dels acusats, la majoria esposes ignorants (pobretes) es fonamenta en la ignorància de que no sabien el que signaven.

  Fins i tot els preferentistes estafats pels bancs han vist recuperada la seva inversió gràcies a la ignorància que deien que tenien i que va ser la causa que signessin coses que desconeixien.

  Aquesta és, per a mi, la importància de la resolució del cas Messi. Altra cosa serà que després s'apliquin diferents tipus de mesures segons la persona implicada. Però ben pocs podran argumentar que eran ignorants.

  O sí, perquè en aquest país tot és possible.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Spain is different, per cert, veurem en que acaba el cas de l'infanta.

   Elimina
 2. SI CRISTINA DE BORBO,POT IGNORAR,ELS SEUS QUARENTA I PICO D' ANYS,ELS "TREJE-MANEJES"DE LA SEVA FAMILIA,JO NO CREC QUE EL CARALLOT DEL IÑAQUI FOS EL MANEFLE,COM POT SER RESPONSABLE AN MESSI "DE LO SUYO",AMB DINOU ANYS?.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada