El  FC.Barcelona ha engegat una campanya a twitter per recolzar Leo Messi, condemnat a 21 mesos de presó per frau fiscal. El club de futbol ha llançat aquest dissabte una campanya a Twitter amb l'etiqueta #TotsSomLeoMessi. El hashtag s'ha convertit trending topic de seguida. I de seguida s'han generat reaccions a favor i en contra, les reaccions en contra no són de rebut, el rebuig és només la impotència dels fracassats, dels envejosos, dels reaccionaris que detesten o odien algu que ha triomfat, així descarreguen la seva miseria vers aquesta persona i la xarxa crema, encara que quan la xarxa crema, no sigui més que foc d'encenalls. En primer lloc la condemna a Messi no és judicial, és política, Messi és innocent, mentre qui l'ha condemnat no, aquí hi ha hagut d'entrada prevaricació, un caça al ninot, més que política, de llotja, vegeu qui ocupa la acusació de l'Estat, filla del seu pare i amiga del seu amic pel que va treballar.

Fa dos anys, a la meva filla petita li va arribar un requeriment d'hisenda, la seva declaració de renda estava mal feta i havia de tornar 890 euros, gairebé la meitat eren recàrrec, ¿culpa seva?, ¡No! l'havia fet el meu gestor que es va equivocar en un tema del seu fill, del qual compartia la custòdia amb el seu excompany. Recordem que el fiscal en el judici va tractar Messi de Capo criminal, i si això d'entrada no és prevaricar o incitar a la prevaricació, que vingui Ibrahimovic (Déu) i ho vegi. Amb Leo Messi han fet alguna cosa mes que pretendre donar un escarment, s'han acarnissat amb ell, i ho han fet sabent que era innocent. ¿Per què els casos semblants d'Iker Casillas o Xabi Alonso es van resoldre discretament?, ¿potser per que no eren jugadors del Barcelona?. L'ombra d'alguna llotja és molt allargada. A més ja ha pagat i amb escreix, sembla que algú ha oblidat que Messi, és la persona que paga més impostos a Espanya, es va convertir en el primer contribuent del país europeu en pagar 53 milions d'euros per impostos el 2013, i això que no és dels primers en la llista Forbes.

Lionel Messi no és un capo criminal com el va insultar Mario Maza, de l'abogacia del'Estat, és un nen que juga a pilota com els àngels, i tothom sap que els àngels no defrauden a Hisenda.