El president francés Hollande diu que cridarà als reservistes per controlar les fronteres del seu país. Controlar? Que no ho sap que té els terroristes a casa. Un enemic disposat a morir matant fent el màxim de mal possible on cou més, la població civil, que els magnicidis i les guerres convencionals han passat a la historia, ara ens ataquen en el pitjor escenari, la ciutat. 
Aquests soldats invisibles els tenen dins de casa, els han educat ells dins el seu sistema, i no hi ha res a fer, poden atemptar sempre que vulguin i, si uns fallen, rere seu en vindran uns altres, i uns altres i uns altres.
De res serveixen els exèrcits convencionals com s'ha fet palès una vegada i una altra, ni el contra- espionatge, serveis secrets, policia i altres sistemes de prevenció convencionals. No cal tampoc cap gran infraestructura per cometre un atemptat com el d'ahir Niça, on un simple noi amb un camió de gran tonatge en  té prou per assassinar a gairebé cent persones, o a tres o quatre fanàtics il·luminats que poden fabricar tres o quatre bombes casolanes o tota mena d'armes, seguint les instruccions a internet n'hi ha prou, com als atemptats de Paris, i la policia és incapaç de controlar on es proveeixen dels materials necessaris per sembrar la mort.
Ah! i en nom dels assassinats d'ahir a Niça, donar les gràcies a George W.Bush, Tony Blair i José Maria Aznar, gràcies a ells i a la seva insensata guerra a l'Iraq, el món és segur, molt més segur.... continuará....