Ambdós són nens, tot i que guanyen molts més diners que la majoria dels homes grans. Un d'ells es diu Lionel, l'altre Cristiano. El segón d'ells Cristiano no pot ser el nùmero 1, mai serà el futbolista nùmero 1 del món, li sobra la mateixa supèrbia que la humilitat que li falta i té Lionel, i està més pendent de les càmeres de la tele que del partit i els companys. Ambdós són nens, peró mentre Lionel ha crescut com a persona Cristiano continúa visquent al país de mai més on resta atrapat de per vida, potser perquè ell no és més que un jugador de consola i l'altre és un prodigi de la naturalesa, i la naturalesa és la realitat real contra la virtualitat aparent de la consola. 

Mai serà res, tot i poder i pretendre desesperadament ser-ho, potser perquè dins seu no hi han cabut mai tots els somnis del món i s'ha perdut en els de la evanescència ególatra narcisista. L'altre no demana res, no espera res ni pretén ser res, simplement deixa que el seu talent flueixi amb tota la naturalitat del món, amb el mateix somriure de murri que Don Alfredo. Per aixó entre altres coses Lionel Messi és el número 1 del món i per molt de temps, i Cristiano Ronaldo no ho arribarà a ser. I és una llàstima, perquè és molt bo, però no tant com ell es pensa. En el repartiment de papers a Cristiano li ha tocat fer de Salieri i a Lionel per suposat, de Mozart.

Pelé ho defineix molt bé: "Para mí Messi ha sido el jugador más regular en los últimos diez años. Se podría hablar de otros jugadores como Cristiano Ronaldo, que es un gran goleador. Me recuerda mucho a Ronaldo", remarcó Pelé, para añadir que "al final Cristiano Ronaldo logra goles y a Messi le ves dar asistencias y crear juego, además de marcar. Cristiano Ronaldo es un gran goleador pero en términos de jugador completo no hay ninguna duda de que Messi es el mejor".

I és que mentre que Lionel Messi ja va nèixer com un gran jugador, Cristiano Ronaldo (i té molt de mèrit) s'ha hagut de fer amb molt d'esforç i sacrifici com a gran jugador, i ja se sap que qui es fa a ell mateix, no s'acaba de fer mai ben bé del tot, o es fa malament