Albert Pla, cantautor-bufó-poeta-actor-provocador ..., torna a la sala Jamboree per repassar el seu cançoner de la mà d'un vell còmplice, el sempre explosiu guitarrista Diego Cortés. La cita és el dimarts 27 de setembre.
Quan s'ajunten, com va passar en l'espectacle 'Tenim un problema', el resultat és impredictible. L'única cosa que se sap amb certesa és que voverán a liar-la. I que Pla no es mossegarà la llengua: ningú dubta que les seves cançons són precisos cops de fuet a l'ordre establert.
Quan Albert Pla estava a punt d'estrenar precisament 'Tenim un problema' (al Teatre Poliorama), va passar per l'estudi de Música Directa i va gravar la seva genial cançó 'Antònia Font'. "Jo em vaig follar l'Antònia Font a un avió", deixa anar a la lletra l'artista de Sabadell. Es tracta d'una peça sense desperdici, en què culmina assegurant el següent: "I és que no van ser a els Manel ni el Quintana, ni el Portet/ni tan altres sols el Marc Parrot i Molt Menys va ser el Raimon. / o vaig ser el gran triomfador del festival Mallorca Rock!".
Triomfs, a Pla, no li falten.

 

Això diuen de bona fe o desde la ignorància a el periodico, Pla no és cantautor. Pla no és bufó (tampoc, no hi arriba), Pla no és poeta (ni de conya), Pla, actor? (aficionat a el Ciervo fa temps), i dolent després en inventar-se aquest personatge. Pla provocador (li falta estil i intel·ligència per provocar), nomès provoca pena o llàstima per les seves limitacions. O sia Pla no és res, com Antonia Font tampoc ho era, només que aquests feien una certa gracia al escoltar-los i Plas ni això. Tot plegat no és més que una presa de pel per gent que s'ho empassa tot, o no gosa dir el que en pensa. Fum. fum. fum, i darrera molta buidor. 
He escrit al títol 'el vailet que diu es va follar Antònia Font', car Pla és això un vailet eixelebrat i poca-solta, que l'ùnic talent que té és per ensarronar a ànimes candides amb la seva pretesa provocació de cantautor bufó. Tot plegat lamentable i de molt baix nivell. L'ùnic dubte que tinc, és a quin contenidor  de brossa s'ha de llençar 'l'obra' d'Albert Pla.