IL·LUSTRES IGNORANTS: FEIJÓO


El problema greu que tenim - que patim - és que aquesta patoleia que ens mana o pretén manar-nos, són una colla, no de ximples com deia l'avi andorrà, sino d'ignorants, d'il·lustres ignorants, atès són senyories.
Vegem el cas de Feijóo, l'home del nom de les vaques, que aspira de nou a la majoria absoluta a Galicia segons les enquestes del CIS, on per cert veient imatges d'un poble d'Ourense on hi havia un incendi amb aquelles iaies amb mocador negre al cap, totes elles de negre, mitges incloses, i potser com a la peli de Summers, fins i tot les calces, veient aquestes imatges hom pensaba en EI o ISIS, uns pájarus aquests que per seguretat han prohibit el burka a Mosul, OTB (ole tus buevos), també.
Feijóo, és un clar exemple d'un dirigent estandard del Pp, inùtil, presentarse sin referèncias, però noi, els gàllecs el voten, i no nomès els morts, els avis dels geriàtrics o les mongetes que els acompanyen a votar si o si, la gent normal (es veu que n'hi ha a Galicia) tambè vota Feijoo o sia Pp, això és un misteri que no el resol ni el professor de Debó, i que nomès el pot desvetllar una Marea, en diferit, clar.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Ayy si el tío Florenci levantara la cabeza ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Doncs és fàcil d'entendre. El país és així, ell i el paisanatge, ens agradi o no, no és pas cap misteri ni tampoc és tant estrany. Espanya és com és, i els espanyols (igual, o coses similars, podríem dir dels catalans) són com són.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada