La Llagosta viurà el proper 5 de novembre una invasió zombi. L'associació Volats de La Llagosta, conjuntament amb l’entitat Caçafantasmes de Llagostera i amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta, organitza Apocalipsi Zombi, un joc d'aventura en viu en què es pot participar en primera persona. Segons explica l'organització, durant unes hores, el poble sencer viurà una simulació del que podria passar en cas d’una invasió zombi. Una representació realista a l’estil de les actuals sèries i pel·lícules de ciència ficció amb temàtica zombi (Guerra mundial Z, The Walking Dead…), en què el principal objectiu és sobreviure (bàndol Supervivents) o expandir el virus mortal (bàndol Zombi). més a Aravallès.cat.
No acabo d'entendre aquesta obsessió pels zombis, no morts o com els hi vulguin dir, hi ha Universitats als EUA que tenen com a asignatura com sobreviure a l'apocalipsi Zombi, i la culpa de tot es de George A.Romero i la seva pel·lícula: 'La noche de los muertos vivientes'. I no entenc aquesta obsessió perquè ja ho estem d'envaïts pels zombis, i no nomès a la Llagosta, a qualsevol ciutat els podreu veure deambular pels carrers, amb un mig somriure als llavis i mirant o teclejant compulsivament els seus iPhone. Dins els zombis hi ha variants, poden  anar sols, en grup o caçant Pokémons. Aquesta mena de zombis, de moment no són perillosos, potser ho són nomès per a ells mateixos, però caldrà veure com evolucionen, jo aconsellaria mantenir-se'n apartat.



A mi que no m'esperin els Volats ni els Caçafantasmes a la Llagosta per fer el capullu zombi, tinc altra feina i ja ho estic d'envoltat per zombis de veritat.