L'ÀRBITRE QUE NO TÉ MOBLES


Els homínids necessitem etiquetar als altres homínids, perquè si no, ens sentim insegurs a l'hora de relacionar-nos i de tractar-nos. Explicava avui a Rac1 l'antropòleg Manuel Delgado que havia escrit un article en que deia que els gais no compraven mobles. "Són gais i compren mobles!", no pot ser, anava dient. Segons Delgado, els gais no tenen mobles; són gais i prou; i els gais fan de gais en tot i a tothora; no compren mobles, no paguen factures, no badallen, nomès són gais. Li ha costat una mica d'entendre-ho a Antón Losada, i és que parlàven d'un àrbitre andalús de futbol que es va declarar homosexual, i fins i tot havia deixat d'arbitar, cansat de rebre insults homòfobs, però es veu que hi va tornar en un partit d'infantils aquest cap de setmana i al minut 48 del partit, va haver de suspendre el partit pels insults homòfobs que rebia tota l'estona dels pares dels nens.

Ho expliquen a el Mundo:
El col·legiat Jesús Tomillero, de 21 anys, ha tornat a patir l'aversió dels homòfobs a la grada i a les xarxes socials. Aquest passat cap de setmana va ser víctima dels atacs verbals d'un aficionat durant la trobada que va dirigir a Cadis. I aquest dilluns es van repetir els missatges contra ell per reconèixer públicament la seva homosexualitat. En algun d'ells se l'amenaçava de mort i se li aconsellava retirar-se. A la tarda, Jesús va acudir a la comissaria de la Línia de la Concepció (Cadis) per denunciar l'onada d'amenaces. La Policia Nacional ha iniciat una investigació i ha decidit vigilar l'entorn de l'àrbitre a causa de la barbàrie dels missatges rebuts a la xarxa amb fotos de pistoles i metralletes: «T'aSsesinarem puto sida»; «El patró està enutjat, no li agraden els maricons en els seus camps. 't'aconsella que et retiris o moriras »;«Tens poc de vida ». "t'anem a trencar el cul marieta, ves-te'n dels camps" o "Prepara't per al que ve marica».
Això a ran d'un partit d'infantils. Quin bonic exemple per la mainada, encara que no ens hauria de sorprendre, qualsevol que hagi anat a algún partit de futbol d'infantils, o alevins haurà vist l'obscé i vergonyós comportament de bastants dels pares vers l'arbitre, dient-li de tot i més, a l'àrbitre i als jugadors (nens) de l'equip contrari.
Que un senyor que no té mobles no pugui arbitrar per les amenaces que rep, o una senyora a qui li diuen que s'en vagi a fregar plats, hagi de suspendre el partit, o el que els hi diuen cada cap de setmana als àrbitres de futbol i a les seves mares, que no són ni gais ni senyores, ni les seves mares senyores que fumen i et tracten de tu, hauria de preocupar a les autoritats pertinents en funcions o en disfuncions i haurien de posar-hi ma, i hauria de preocupar tambè a una societat que es creu moderna i està encara profundament asilvestrada.
A banda, i és cert, que en el cas de Jesús Tomillero, a mi, i a tothom en general ens hauria d'importar un rave la seva condició sexual, el que ens hauria d'importar és que arbitres bé...., Mateu Lahoz no és gai però dona molt pel cul amb la seva peculiar manera d'arbitrar.

Aquí, també parlen de gais i mobles.

Comparteix:  

Comentaris

 1. El Mateu es genial ¡¡¡
  jajajaja
  ¿ves como tenemos punto de vista diferentes ?
  jajajajaja

  ResponElimina
  Respostes
  1. és el pitjor árbitre de la història del futbol, i és que no té el mateix criteri sempre i desconeix o no aplica el reglament. Es capaç de treure de polleguera a públic i jugadors, ve a ser com Raül Garcia del Bilbao, però en arbitre....

   Elimina
 2. Anaves molt bé, fins que has dit això de "donar molt pel cul" en sentit negatiu. Encara visc amb l'esperança de fer-te conèixer les alegries de l'esfínter.

  Disculpa, Francesc, no he pogut resistir-me a fer-te broma.

  ResponElimina
  Respostes
  1. NO, ES NO, o potser, mai se sap. Ara, et juro que vaig pensar en tu quan vaig escriure lo del Mateu Lahoz, sabia qeu pasaries per aquí i em vaig dir, això no li agradará, però és una expressió nostrada dels rars, o sia els heteros, car donada la varietat de variants de génere, comencem a ser una espècie a protegir.

   Elimina
 3. Merci per enllaçar-me. Exactament, d'en Manel Delgado va ser de qui vaig sentir la idea d'un que se sorprenia perquè els gais compraven mobles, no recordava a on ho havia escoltat.
  Ens anem llegint!

  ResponElimina
  Respostes
  1. ara ho entenc, havia llegit el teu escrit pel matí a primera hora i en escoltar a Delgado em vaig dir: on ho he llegit? fins recordar que era el teu escrit, com havia llegit altres blocs i uns quants digitals no ho recordava exactament.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada