ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 24 de setembre de 2016

QUE APOSTI SA TIA NANA


Ja se que és legal i no hi ha - n'hi hauria d'haver - raons per prohibirlos, però el bombardeig d'anuncis de cases d'apostes a radio i TV, es preocupant. Començant pels pseudo periodistes d'esports que impunement els anuncien i la seva emisió constant i reiterada abans i durant les retransmisions de partits de futbol. Les apostes són la ruina de moltes families i el benefici escaduser de molt poques. Ja se que és legal i a més aquestes empreses d'apostes financien i molt generosament les cadenes de televisió i fins i tot a més d'un club de futbol. 
Escoltar als del fot-li Pou a Rac1 fent publicitat d'aquestes cases d'apostes em fa vergonya aliena i fins i tot ràbia. Que no tenen dignitat?. Per higiene, s'hauria de prohibir l'emisió d'anuncis i la publicitat dels pseudo periodistes d'esports i que aposti la seva tia nana. Estic segur que molta gent ho agraïria.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Ummmmmmmm
  ¿Qué TE APUESTAS a que no se prohiben las apuestas ?

  ResponElimina
 2. Sens dubte guanyareu l'aposta. Però jo els prohibiria, per a mi és una obscenidad. M'ofenen aquests anuncis

  ResponElimina
 3. ÉS EL QUE EM PASSA A MI, i a més a més els periodistes esportius incitant a la gent a apostar, als mitjans públics i als privats.

  ResponElimina