Un mòbil amb les mateixes prestacions que un iPhone 7 però amb un preu tres vegades més baix? És el que prometia zetta Smartphone, una empresa extremenya que presumia de vendre telèfons com rosquilles amb una excel·lent relació qualitat-preu, però que finalment amenaça amb ser només un frau.

La presumpta estafa hauria estat tan simple com lucrativa per als creadors de zetta, dos espanyols i un asiàtic que van fundar l'empresa el 2014: Zetta, pel que sembla, es dedicava a comprar terminals xinesos de la marca Xiaomi a molt baix cost i els venia com si fossin de Zetta a un preu molt superior, segons denuncien internautes des Forocoches i HTCMania. I tot això sota la promesa que es podien equiparar al dispositiu estrella d'Apple, amb aquesta determinació que fins i tot van triar com a logo una gla extremeny mossegat, emulant la famosa illa de l'iPhone. Una imatge per la qual ara s'ha batejat aquest cas com el "Bellotagate".

La noticia la vaig publicar a Collonades on la podeu llegir sencera, però és que té la seva guasa i demostra com funciona encara a Espanya el personatge del 'pícaro', en aquest cas, un 'pícaro 2.0'. I és que els extremenys es toquen.....