ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

LA NENA QUE S'ASSEMBLAVA A ESCARLATA


Ningú hauria alegrar-se de la mort de ningú, fos qui fos el finat, o en aquest cas finada, cacic valenciana durant 24 anys amb, obviament amb algunes llums i moltes ombres, massa ombres. Una dona-nena que en certa manera s'assemblava molt a Escarlata O'Hara.
De la mateixa manera que ningú ha de ser cínic fins a la nàusea, lloant les virtuts d'una difunta a qui ahir mateix negaven el pa i la sal: no opinem, no sabem res, ja no és del partit, etc etc, tampoc cal absentar-se del plató parlamentari a l'hora de recordar-la; uns i altres s'han comportat avui i ho segueixen fent, com uns miserables.
Va ser el que va ser i va fer el que va fer, que encara que mai s'arribarà a escatir, a saber, ho va fer; però la seva mort, en aquest cas ha estat oportuna, per evitar-li a ella el calvari que l'esperava i al seu partit per si de cas li donava per deixar anar el pap, a cantar vaja!, que els tenia la senyora ben posats i l'havien ningunejat del tot. I fins i tot, sent molt mal pensat podría arribar a creure que la seva mort ... no! això seria especular, i ja ho han fet a la inversa els seus.
Dit això, fa vergonya aliena, nàusees, escoltar les paraules del  Ministre de Justicia, de Celia Villalobos o Maria de los Dolores de Cospedal, vergonya aliena, nàusees i repugnància. Allà ells amb la seva indecència.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Ara el mateixos PePeros que la defugian i la negaban, la volen convertir en una mártir del partit.

    Show most go on.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. No me negarás que el Rajoy no es un tio que tiene la flor en el culo. Ahora ya es imposible que se sepa nada que le acuse.

    ResponElimina
  3. ha estat una mort molt oportuna, no per a ella, sino per al Pp.

    ResponElimina
  4. Ningú s'hauria d'alegrar de la mort d'un altre persona, però en aquest cas penso que no es tracta d'estar conten o no. Tots tres teniu raó. No és que tinguin una flor, el que tenen és un jardí. Llàgrimes de cocodril per tot arreu, i foten la culpa del dit jos minut de silenci a Podemos. (com si fos el més important) Esperem que en Cañizares no la faci màrtir per 1000 euros. Deia en Margallo per la ràdio -fa una hora- que la corrupció es mesura a partir d'Andalusia i Catalunya. Tela!!

    ResponElimina
  5. Margallo és un mal nascut i un bocamoll.

    ResponElimina