La saga "Els Jocs de la fam" s'ha convertit en tot un fenomen. Ara, es van a celebrar uns autèntics jocs de la fam com a part d'un reality show a Rússia. "Cada participant dóna consentiment que el poden mutilar i fins i tot matar. 2000 càmeres, 900 hectàrees i 30 vides", diu l'anunci oficial del programa. Segons les regles de la competició, "tot està permès: barallar-se, alcohol, l'assassinat, la violació, fumar, qualsevol cosa". Descobreix tots els detalls a continuació!
El programa es dirà 'Game2: Winter' i el seu creador és Yevgeny Pyatkovsky, que invertirà 16,2 milions de dòlars en el reality. 
Hi haurà 30 participants que hauran de sobreviure durant nou mesos a Sibèria. Els elegits seran aquells que paguin 165.000$ o aconsegueixin ser els més votats entre les 60 persones confirmades que ja s'han presentat.
Hi havia precedents al cinema i era qüestió de temps que arribés a la Televisió. Schwarzenegger ja va protagonitzar Perseguit 'the running man' on hi havia la caça de l'home, o L'illa dels Condemnats, un film de serie B on uns condemants a mort es tenien d'enfrontar entre ells en una illa, retransmés en directe.
No ens hauria de sorprendre, de fet fa ja temps que hi ha una reality pitjor encara que els jocs de la fam, i on no hi ha guanyadors, és la retransmisió diaria de la masacre d'Alep, gairebè en directe, i ens ho mirem, com mirariem un reality com aquest que volen fer a Russia, i els programadors televisius, això ho saben. Les noticies d'un TN ja són cada nit un reality show, i estic segur que a Russia aquest programa si s'acaba emetent, tindrà molta audiència.