L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha demanat disculpes aquest dimecres per si ha pogut ofendre a algun aficionat 'periquito' pels afalacs a Leo Messi després del derbi de diumenge passat i ha reconegut que la seva intenció al club és la de transmetre "unitat" perquè l'afició ha estat "espectacular" en aquest temps. El tècnic del conjunt blanc i blau va reconèixer en roda de premsa després de la derrota per 4-1 de diumenge al Camp Nou que va donar la "enhorabona" ​​Messi per la seva actitud al camp i que tant l'argentí com Andrés Iniesta "creen bellesa", la gran  bellesa o esplendor a l'herba, afegiria jo.
  • "Si he causat alguna decepció a algun 'periquito' li demano mil disculpes i mil perdons. Estem lliurats a una causa d'identificació de l'Espanyol, i estem molt contents sobretot amb com ens han rebut des del primer moment que vam arribar aquí", ha apuntat Sánchez Flores davant els mitjans en roda de premsa.
El madrileny va voler deixar clar en tot moment que el seu objectiu a l'Espanyol és el de "transmetre unitat, amor, afecte i una tendència positiva". "Vull transmetre a l'afició que a hores d'ara el que menys vull és que la gent que està al meu voltant es vegi frustrada per alguna conducta que els pugui disgustar", ha manifestat. Quique ha tingut sentit i sensibilitat vers el joc del contrari, lo qual és veu que a Cornella és considera un fet molt greu.

Tot plegat és bastant ridícul, encara que ho puc entendre si no fos perquè ja he superat aquesta pantalla de la rancunia periquita fa temps, puix si l'Espanyol hagués guanyat 1-4 al nou camp amp partidàs de Melendo, i Luis Enrique haguès elogiat l'equip periquito i el jugador, als culés no els hi hauria fet cap gracia. 
Dit això, entenc que Quique Sánchez Flores no tenia per què disculpar-se, des del moment en que el que va fer i dir va ser des de la vessant purament futbolística, lluny de rivalitats mesquines dels de Cornellà vers els de l'acera d'enfrente que deia sempre un altre rancuniós i ignorant Sánchez més literari que botànic. Recordareu aquell aficionat del Madrid aplaudint tot sol enmig del Bernabeu el gol de Ronaldinho, és a banda de fair play, el reconeixement al rival fora del fanatisme, d'aquest fanatisme miserable que fa que unes aficions i les altres s'insultin, i és molestin ara els periquitus per un final feliç no consumat que a mi, la veritat em va fer gracia, i titllar de racista aquesta pancarta és d'estrets de ment sense el més mínim sentit de l'humor.

Potser el Sr. Sánchez Flores hauria de demanar perdó avui per que el seu equip ha estat eliminat de la Copa d'aquell per un equip de segona, però són coses que passen quan s'entrena un equip mitjà, com l'Espanyol, i recordar tambè que l'Alcorcon ja va eliminar una any al Irreal Madrid. Els socis i aficionats de l'Espanyol que ja no haurien de comptar amb els punts d'alguns partits d'alt nivell, el que haurien de fer és donar les gràcies a Quique Sánchez Flores, que amb quatre canyes i algun reforç de la casa com Aaron o Melendo als qui ha donat oportunitat de jugar en el primer equip, ha aconseguit armar un equip seriós i competitiu que ningú s'esperava en començar la lliga com va començar al camp del Sevilla i que permet a l'Espanyol mirar cap amunt a la classificació i no cap avall com li sol passar cada any. La resta són Sánchez llibres de caballeries que no porten enlloc i que pertanyen al passat.