La noticia la publicaba el diari ABC, i  l'he publicat aquestl matí a Collonades perqué era bastant surrealista i poc creïble. Si amiguets i amiguetes que em llegiu, segons ABC i Periodista Digital, (xusma periodística on les hi hagiun mosso d'esquadra estaba fent fotos d'amagatotis en una manifestació que hi havia a Madrid, i els sindicats policials estaven molt i molt indignats. De fet, la noticia a banda d'ABC la recollía Periodista digital, i més tard eldiario.es. Raro, raro, raro, els mitjans catalans ni ho mencionaven, i aquí la culpa no era de Santi Vidal, però, perqué en aquests fakes sempre hi ha un però, el suposat mosso d'esquadra, resulta que no era un mosso d'esquadra, sinó el  fotoperiodista Juan Carlos Mohr, que cobria la manifestació de la Blanquerna. Podriem dir que és el cas del mosso d'esquadra que no em quadra

Tant ABC com a Periodista Digital indiquen la presència d'un suposat mosso d'Esquadra "fent tasques d'intel·ligència" a la mani de Blanquerna i il·lustren la notícia amb la imatge de Joan Carles Mohr. El fotoperiodista no descarta iniciar accions legals davant aquesta calúmnia i difamació. "Els feixistes m'assenyalen, la policia els obeeix i l'ABC m'assenyala. I tot això amb el meu carnet de premsa mentre cobria la manifestació de Blanquerna "diu el fotoperiodista al seu compte de Twitter. No només l'ABC ha publicat la seva foto, tractant-lo de policia espia, sinó que el medi gràfic Periodista Digital confirma aquesta calúmnia publicant un vídeo com si Joan Carles fos un "Mosso d'Esquadra espia" encobert a Madrid. Els col·lectius de Kaosenlared, La Haine i Insurgente es solidaritzen amb el company fotoperiodista i repudien -les ja conegudes pràctiques- de criminalització, calúmnies i manipulació informativa dels mitjans ABC i Periodista Digital amb els i les comunicadores populars i els moviments socials.

Així ho explicava Mohr a eldiario.es:

“El sábado fui a cubrir la manifestación de fascistas contra la sentencia del Tribunal Supremo a raíz del asalto a la librería Blaquerna”, explica Mohr. “Allí, la policía me identificó a petición de los organizadores, que habían pedido saber quién era yo. Me quedé alucinado”. “Lo alucinante”, prosigue Mohr, “ha sido ver mi foto y vídeo como que yo era un mosso infiltrado. Me he guardado los materiales por si tomo medidas legales”.

Cosas más raras veredes amigo Sancho. Són rars els mesetaris de l'ABC i el pseudo diari digital Periodista digital, del que nomès veient els cognoms dels seus col·laboradors, és un sospitós habitual de difamacions vàries.

A Vilaweb ho expliquen...