"La notícia és certa, sembla de 'el mundo today', però no, és certa. A Rússia han aprovat un projecte de llei en primera lectura per la Duma russa per 368 vots a favor i un en contra, que despenalitzarà pegar a un fill, l'esposa o l'avi un cop l'any fins causar blaus i esgarrapades, ja no serà delicte si prospera el projecte de llei. Els conservadors han proposat que les agressions dins de les famílies s'excloguin del codi criminal, eliminant el dret de les víctimes a presentar càrrecs. Així, les penes per pegar a la parella o els fills serien lleus multes o arrestos."

Pegar a un fill, a l'esposa o l'avi un cop l'any fins causar-blaus i esgarrapades ja no serà delicte si prospera el projecte de llei. Només quan l'agressor torni a colpejar al mateix familiar en el termini d'un any podrà ser processat per la via penal i castigat amb la presó, i això si l'agredit aconsegueix demostrar els fets, ja que la justícia no actuarà d'ofici en aquests casos .
Va ser promogut per una diputada ultraconservadora que va dir: "En la família tradicional russa, la relació pare-fill es construeix sobre l'autoritat dels pares. La llei hauria de donar suport a la tradició familiar". Els partidaris de la llei creuen que és excessiu que una agressió d'un progenitor a un fill es consideri delicte la primera vegada que passa. En aquesta primera ocasió, volen que es castigui amb una multa. Els que s'oposen, sobretot grups que defensen els drets de les dones, creuen que les víctimes de la violència familiar seran ara més vulnerables: "Aquests diputats creuen que és millor multar els tirans domèstics que imposar-los una responsabilitat penal". La llei ha de passar per dues votacions més en la Duma, on poden introduir-se esmenes, abans de passar a la Cambra Alta. Per a la seva promulgació, es requereix la signatura del president. 
La noticia és certa i tampoc sorprén massa, passa Rùssia, on mana qui mana, es dopa qui es dopa, s'agradeix als homosexuals, i s'elimina als periodistes que molesten al régim. Fins i tot es possible que als EUA s'aprovi alguna llei similar amb el nou mandatari que els hi ha tocat a la tòmbola. Temps al temps.