ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 7 de febrer de 2017

EL SOSPITÓS HABITUAL


Al final de "Casablanca", després que Rick (Humprey Bogart) mati a trets al major Strasser, apareixen els gendarmes a les ordres del capità Renault, aquesta representació del cinisme amb quepis, que ha presenciat tota l'escena, i que impassible es dirigeix als seus homes i els ordena: "arrestin els sospitosos habituals". 
Si, a dia d'avui, a la premsa o en els partits polítics, es plantegés la qüestió d'assenyalar el sospitós habitual de qualsevol trapelleria, sens dubte la Fiscalia seria el candidat idoni. És un ens abstracte, gairebé gasós, que molts confonen amb un bloc monolític, li atribueixen una disciplinada obediència pròpia de l'Exèrcit nord-coreà, i els és igual que sigui la del Suprem, que la destinada a l'Audiència Nacional, que la de qualsevol remot partit judicial de províncies. Bàsicament, perquè solen no distingir-les. Tte.Kaffee
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Falta la protagonista.
  Yo pondría a la ¿psicóloga? (en marzo de 2011 fue noticia por una falsedad en su currículum publicado en la web de la Generalidad de Cataluña, donde se afirmaba que era licenciada en Psicología cuando en realidad le quedan dos asignaturas por aprobar.1 Ortega pidió disculpas a través de su blog, alegando de que se trataba de un error de transcripción y negando que quisiera atribuirse méritos ajenos.2 Sin embargo, esta información errónea constaba en diversas biografías publicadas en webs de la Generalidad y de su partido, así como en su propio blog, donde afirmaba, en primera persona, que era licenciada en Psicología) en el papel de la Ingrid, queda bien y además le da el toque rubio que requiere el personaje.
  Salut

  ResponElimina
 2. recordo lo de Joana Ortega, és que la senyora és una mica fatxenda.

  ResponElimina
 3. a la foto a la dreta hi havia la Bergman i el cotxe però l'he retallat, era massa allargassada.

  ResponElimina
 4. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  ahora siiiiiiiiii
  cullons..ara si..

  ResponElimina