ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 4 de febrer de 2017

A VOLTES AMB EL REFERÈNDUM


Una majoria aclaparadora de l'opinió pública catalana segueix volent que se celebri un referèndum: aquest és la dada central de la qüestió, per la seva contundència i perquè no s'ha debilitat el més mínim en els últims anys. Quan el conflicte entre l'Estat espanyol i Catalunya esclati sense possibilitat de tornada enrere la major part dels espanyols es quedarà atònita. Perquè ningú li haurà advertit que això podia passar. Els mitjans massius, i particularment les televisions, porten molts mesos, i particularment en els últims temps, ocultant la gravetat de l'assumpte. Perquè això és el que el Govern creu que li interessa, per això que el que no surt a la tele no existeix. Però cada dia que passa sembla més inevitable una guerra oberta entre l'independentisme català i el centralisme espanyol. Una guerra de veritat, que pot derivar en el que sigui, fins a el pitjor. I els terminis s'escurcen, sense que en l'horitzó s'entrevegi el mínim indici que aquest designi pugui ser evitat.
I tot per la tossuderia de Rajoy (el dialogant) de no permetre el referèndum, un referèndum en el qual votaria que si un 40%, no un 20% i l'altre 40% votaría alomojó per acabar d'una vegada amb l'assumpte que ja avorreix i cansa, i això tan simple, tan clar, tan diàfan, Rajoy no ho sap veure, i amb la seva ceguesa política l'únic que fa és accelerar aquest xoc de trens, un xoc que amb una mica de cintura i habilitat política no només es podia haver evitat, sinó que hauria deixat les coses com estan, amb espoli o sense ell.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Es que no saldría ni el 30% ¡¡¡. Nadie quiere arriesgar su pensión en un país de viejos. No lo hacen ni los Pujol, que tienen la pasta fuera porque no se fían ni del sistema que implantarían aquí.
    El Rajoy es tonto. Porque esto se acabaría en un tres i no rés. Y así lo alimenta, que a la larga tampoco se si lo que suiere s alimentar la cosa para que así le sigan votando los demás..que esta es otra.
    Salut

    ResponElimina
  2. I L'ÚNIC QUE ACONSEGUEIX ÉS QUE VAGIN SORGINT CADA DIA MÉS INDEPENDENTISTES.

    ResponElimina