BESAR-SE EN PÚBLIC


Crec que ha estat en Quicu Salles que ha dit avui a Rac1: Pepe Rubianes de viure, a dia d'avui estaria a la presó. Segurament, Pepe Rubianes, El Perich, Eugenio i la majoria d'humoristes d'abans. Això succeeix o succeiria perquè vivim en una societat infantilment idiotizada, que se l'agafa amb paper de fumar per tot, super hipócrita i tendenciosament malèvola, una societat que sembla haver fet seu el llegat d'Huxley i Orwell alhora, i que s'hi aplica en el seu desenvolupament, tant, que ni tan sols permet que hi hagi un sol salvatge, cap disident, és una societat que ho fagocita tot, que ho tritura tot, que condemna la més mínima discrepancia, la imaginació, i sobretot la transgressió, que no la suporta ni enten.
Fixeu-vos en el cas de Berga, amb l'agressió a dos nois que es varen fer un petó en públic a la porta d'una discoteca. La mare de l'agressor ja va escriure una carta a el periódico al desembre lamentant els problemes que tenien amb el seu fill i el poc ajut de l'administració per mirar de solucionar els problemes que els creaba el seu comportament. Com s'ha tractat aquesta agressió, desmesuradament i hipocritament per molts és un exemple del que explico, i consti que a mi, francament, tambè em molesta veure a dos homes fent-se un petó en públic, un és com és i ha estat educat d'una manera determinada, el que no vol dir que hagi d'agredir-los ni impedir que ho facin, faltaria més, pero s'em fa estrany, és allò de que ho comprenc però no entenc, i que respecto, i estic segur que hi ha molta, molta gent que pensa el mateix, pero ara no toca, s'ha de ser estúpidament correcte i pro LGTBi, unes sigles que ni al Pepe, el Perich o l'Eugenio mai se'ls haurien ocorregut emprar-les. Les coses i les actituds tenen el seu nom, encara que sonin a mal nom per alguns.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Pues a mi me pasa lo mismo con los homosexuales y con las procesiones de Semana Santa, que veo un poco repulsivo ver a dos hombres besarse y un poco estúpido lo de la Semana Santa y las misas, pero no prohibiría ni uno, no otro, como tampoco prohibiría lo del autobús famoso, aunque también lo vea estúpido... Resulta que pasamos de los defensores de la verdad verdadera de un lado a los defensores de la verdad verdadera de otro y así no se avanza nada...

  ResponElimina
  Respostes
  1. a ver, es lógico que se besen, pero a mi me da un no se que, que quieres que te diga, dime antiguo, y eso no tiene nada que ver, tal y como pasó en Berga, con la homofobia, a eso me refiero, que se dramatizó y exagero el incidente y ya ves, era un enfermo, que eso si que és un problema, lee la carta de la madre y te darás cuenta.

   un abrazo

   Elimina
  2. No crec que sigui per ser antic, la modernitat no fara que un hetero sigui homosexual, es simplement el que veus una distorsio del que tu estas acostumat a veure. Es una raresa, com veure de cop i volta a un home que sempre veies amb barba sense barba, de sobte la seva cara es extranya per tu, pero res més, si ho veiessis cada día ho entendries. Veus mes normal que dues dones es facin un peto oí? Doncs aixo demostra que t,agraden les dones i nomes les dones es igual que siguin lesbis son dones i com que ho son i t,agrada no t,afecta tant..

   Elimina
  3. cert, pero això no està ben vist i en titllen de seguida d'homòfob, i es que també hi ha violencia de gènere encara que sigui psicològica a la inversa.

   Elimina
 2. Jo prefereixo veure dues persones fent se un peto que hostiant se. L,altre dia vaig veure dues noies en aquesta actitut, es feien petons enamoradissimes.. I allo que les mires i penses, s,estiman... Si rasques sota una misa hi ha un misal pero sota un peto ben donat que hi ha d,estrany? Que ens pot fer mal a la vista?

  ResponElimina
  Respostes
  1. no ho sé, se'm fa estrany, aixó no es pot evitar, cal respectar-ho i intentar comprendre que no entendre, que és més difícil.

   Elimina
 3. Bueno, por lo que parece la máquina empieza a funcionar.
  Estoy con FRANCESC en su ´ltima cita
  salut

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada