Jorge Toledo Albiñana va ser nomenat secretari d'Estat per a la Unió Europea en el Consell de Ministres celebrat el 2 de desembre del 2016. Jorge Toledo a dia d'avui hauria d'estar ja cessat del seu carrec. Ho he vist a la sexta, el que no se si es d'avui o d'una comparexença d'un altre dia, debía ser alguna comisió on hi havia Eduardo Madina entre altres parlamentaris.
El que m'extranya és que no trobi la informació a cap digital davant les gràvísimes declaracions del Sr. Toledo. Perqué aquest senyor ha dit referint-se als migrans que travessen la mediterrànea: 

Esos que se tiran al agua, y claro, hay que salvarlos, aunque luego crean un efecto llamada.

El año pasado se ahogaron mil o siete mil, que más da.

Gràcias a la fragata española que los salva de morir ahogados, que las ONG poco hacen, més o menys és el que he enganxat, atès primer no hi prestaba massa atenció, si que he escoltat la resposta d'Eduardo Madina dient-li que no es llançaven a l'aigua, que fugien de l'horror, de la mort segura al seu país, amb les seves famílies. Suposo que algun mitjà en parlarà, trobo vergonyoses les declaracions aquest individu, que insisteixo, a hores d'ara ja hauria d'haver estat cessat del seu càrrec.