Albert Rivera, al matí amb Susanna Griso es preguntava com ho feia la femenina 'voz de su amo'  l'altre dia: ¿a veure si TV3 dona la mateixa cobertura al judici del cas Palau que la que va donar a la comparexença del 9N?, donant per sentat que no serà així, o deixant almenys aquesta impressió a qui l'entrevistaba a A-3 i als qui debien estar veient l'emissió del programa.  A la mateixa hora el 3/24 com va fer ahir donava una exhaustiva i fins i tot excesiva cobertura a l'esmentat judici, cosa que ho no saben ni Griso, Rivera ni la voz de su amo, o no ho volen, o no els interessa saber-ho.
El Sr. Albert Ribera és un mentider o un ignorant, o possiblement les dues coses, quan a la voz de su amo, simplement 'no és', TV3 dins de la manipulació o submisió al poder que tenen totes les teles públiques, és de llarg molt més imparcial, honesta i profesional que TVE, o Telemadrid que són ja un aquelarre de perversió de la veritat. Potser és per aixó que els informatius de TV3 són els més vistos, potser perquè són els únics que informen dintre de les seves carencies de dependència a l'amo amb més rigor i serietat. I això és així, la resta de noticiaris són infumables, i molt més manipuladors que els de TV3.
Que Rivera menteixi sobre TV3, és  normal, mentir demagògicament és el seu estat natural, i la de la voz de su amo tambè; però Susanna Griso tampoc l'ha desmentit i hauria de saber com treballa TV3, i la cobertura que està donant al cas Palau. No ho ha fet, i això passa, perquè aquest és l'enemic a batre per part del Nacionalisme Madrileny que no espanyol, TV3, la que adoctrina als beneits i mesells dels catalans i els transforma en independentistes dia si dia tambè. 
I com no voleu que cada dia hi hagi més independentistes amb aquesta mena de personal demagog populatxero, que menteix difama i insulta sense cap mirament i que ni tan sols s'adona que ho fa a tots el catalans, no nomès als independentistes.

Hi ha un altre element perniciós a Madrid, pero ja menys pel poc pes mediàtic que té, és en Salvador Sostres, però a aquest se li ha de disculpar, a banda que pateix la síndrome de Xenius, està malalt. En una intervenció a la COPE, el menda lerenda va dir: 
Si jo fos Warren Beatty, li hauria donat l'Oscar a la millor pel·lícula a LA, LA LAND, Moontlight és la història d'un negre, homosexual i drogadicte al que nomès li faltaba ser independentista......  ¡ no hase falta desir nada mas Señoria. A fer la mà tots i totes.