ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

ELS MISSALS DE DOS EN DOS


Suposo que deu ser pel temps o per que tot ja està dit, i estic dins un bucle, un cul de sac on tot es va repetint, que arriba un moment en que no saps de que parlar o que escriure; cert és que no hi ha cap obligació de publicar cada dia, pero és que si s'haguéssin de publicar nomès articles interessants n'hi hauria molt pocs, tot és un deja vu, encara que a vegades encara hi ha lloc per la sorpresa, qui es podia imaginar que una Mare superiora compraría missals a Andorra. Aixó si que és una mare!, superiora. Ai com és la gent a l'hora de criticar, si la senyora Ferrusola es missaire i compra missals quin mal hi ha. El que pasa es que no debía anar a costura a aprendre de lletra com l'altre Mare, la de Déu.


« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. Como le dije a Miquel, esta es una especie de "Carmen la collares" a la catalana: piensa que todo es suyo y de su familia.
  Saludos.

  ResponElimina
 2. Como Tachito Somoza, que se refería a su país, Nicaragua, como la finca.

  ResponElimina
 3. És molt pitjor que "La Collares", aquella, en realitat, no enganyava a ningú, aquesta ha enganyat a moltíssima gent; ens ha fet creure que era una cosa quan n'era una altra de molt diferent. Els dictadors i els tirans no enganyen, els falsos demòcrates sí.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No siguis cruel, pensa en com això és una dona, o sia la Marta, ens ensenyaba a viure en la sobrietat fent truites d'un ou i amb uns fills amb una mà al davant i l'altre al darrere, nomès que amb la del darrere feien l'egipci. Tens raó, els dictadors no enganyen però aquests lladres tan patriotes que ens renyaven sovint per no ser prou catalans, sí!.

   Elimina
 4. Mira que n'és de barruda la veyota.

  ResponElimina