Charles Aznavour té 93 anys, i a dia d'avui encara segueix en actiu. Fa tres anys va grabar amb la cantant Isabelle Geffroy ZAZ aquesta delicia 'J'aime Paris au mois de mai' prova de com la chanson continúa després de tants anys reiventant-se mentre es manté fidel als seus principis.

Aznavour sempre ha reivindicat les seves arrels armènies i ha denunciat repetidament el genocidi que va patir Armènia per part de Turquia l'any 1915 durant la Primera Guerra mundial. Amb entrevistes, pel·lícules com l'anteriorment citada Ararat i cançons com Ils sont tombes, que compongué en el seixantè aniversari del genocidi, Aznavour ha reivindicat la història i cultura d'Armènia. El seu compromís amb el poble armeni l'ha dut a ser nomenat per la UNESCO ambaixador permanent per aquest país. El 1989, quan Armènia patí el gran terratrèmol d'Everan, Aznavour creà la fundació Aznavour pour l'Arménie, amb l'objectiu de recollir ajuda humanitària per al poble armeni.
Henry Salvador va actuar tambè fins als noranta cinc anys, i Aznavour segueix el mateix camí, el quer és normal a França i impensable aquí on la gent jubila molt aviat als seus artistes.



,,