ESTULTICIA INFINITA


La capacitat d'estulticia del personal és infinita i no hi ha dia que no és superi, vegeu sinó aquesta noticia que he publicat a Collonades: Una mare ha denunciat una funció de 'Mar i Cel' a uns escolars pels seus cantics lloant Al·là, que segons aquesta mare ignorant incita a l'odi, i a més i per acabar-ho d'adobar, la policia Nacional ho està investiant. Mare de déu, encara com no ha denunciat la Biblia, serà que no hi sexe, violencia, incest, el sumsum i el corda. Per a mi, el problema rau en que la gent s'avorreix i se l'agafa amb paper de fumar amb accions com aquesta o altres similars.
Comparteix:  

Comentaris

 1. En la societat del políticament correcte ja no hi cap ni un bri d'aire fresc. L'estultícia, tu ho dius, és la que en surt més ben parada.

  ResponElimina
 2. es que no es pot dir res, no has vist el.s forners en contra del 'dame pan y dime tonto' o no diguis a algú que vé d'Arbeca que segur que tambè es molestarà un o altre, com diu en Basté és la Catalunya del nye-nye, que no els agrada res, que els molesta tot, intransigents i sobretot sobrats d'estulticia.

  ResponElimina
 3. Sí, ja ho llegit. La realitat sempre supera la ficció, Francesc. Faria riure si no em fes plorar. Recony, estem tots gilipolles.

  ResponElimina
 4. si no ho estem poc ens falta. Jo crec que és per que a escola no es dona l'assignatura de sentit comú.

  ResponElimina
 5. ¡¡ Cada dia que amanece, el numero de gili..( piiiip ) crece !!.

  Una abraçada.

  ResponElimina
 6. POCA CONYA COMPANYS! a veure si encara procesaran a Angel Guimerà per enaltiment del terrorisme. Ah! i que es preparin els de moros i cristians del país Valencià.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada