NOT GUILTY


El Jurat Popular en els judicis als Estats Units, quan considera que l'acusat és culpable però no es pot acabar de demostrar, l'acaba absolent considerant-lo "Not Guilty" No culpable, que no vol pas dir que sigui innocent sinó que vol dir: sabem que ets culpable però no ho hem pogut demostrar.
A Espanya la questió és més senzilla, pots ser culpable, ets culpable, pots mentir davant l'Audiencia Nacional, pots mentir reiteradament i no passa res, la connivència entre els poders ho fa possible. Fins i tot que t'en fotis del personal en la teva declaració o que t'en vantis després. Això ha fet el senyor del Plasma i s'ha quedat tan ample i encantat d'haver-se conegut després d'anar ahir a fer el pallasso a l'Audiència Nacional. Que vagi en compte, que això encara no s'ha acabat, i la justicia per cega i connivent que sigui encara no ha dit la seva última paraula. Creguin-me, no és que ho sembli, és realment un idiota, un idiota mentider compulsiu. Continuarà....., espero.

"Quan més honrat és un home més li costa sospitar que els altres no ho siguin. Déu mira les mans netes, no les plenes. És vostè un home honrat o un brètol? Home, meitat i meitat, com tothom. Hi ha una certa honradesa, una certa sinceritat, que pertany al gènere indissimulable. Tal com va el món, ser honrat és ser elegit entre deu mil."
Comparteix:  

Comentaris

 1. Alguno/a hay, no te quepa duda. Yo conozco varios. De verdad Lo que si no conozco es que estas personas sean felices.
  No. Nooo, no quiero decir que el ser honrado quite de la felicidad, no. Lo que quiero significar es tienen la honradez tan significada que les cuesta ser felices al ver que quienes les rodeamos no llegamos a entenderlos (mira que me significo personalmente).
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sempre hi ha algú honrat, és l'excepció.

   Elimina
 2. Espero que vinguis raó i això no s‘hagi acabat.

  També hi ha una dita moral que afirma que no es pot enganyar a un home honrat. Volent expressar que l‘engany és a dins nostre primer, vaja, el timo de la estampita.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quedan dos judicis més de la Gürtel i Bárcenas i Rajoy haurà de tornar a declarar. Per cert que l'advocat de Bárcenas va dir unes paraules molt estranyes referint-se a aquest judici. Hi poden haber sorpreses.....

   Elimina
 3. Ja m´agradaria que haguessin sorpresas, pero en temo que no. Bárcena ha pactat amb el PP la impunitat de la seva dona a canbi de tancar la boca i carregar a la sevas esquenas tota la sentencia.

  Hi ha que recordar que l´honorable Mariano ha declarat per que ho ha demanat l´acusaciò popular en el càs, no per demanda de la fiscalia o el jutge.

  I tenin com tenan el contròl del poder judiciál, dubto que ningù de la cúpula del partit acabi condemnat.

  Els polonesos s´han revoltat per evitar el control del govern sobre la justicia. ¿ Aquí ha sortit algú a l carrer alguna vegada per protestar sobre el contròl pòlitic sobre el sistema judiciàl ?.

  Perque aquì, la justicia la domina el binomi PP-PSOE.

  Tenim el que hem permès i el que ens mereixem.

  Salut.

  ResponElimina
 4. es que estem massa acomodats i sens ha oblidat fer la revolta, o ens fa mandra. Keep Calm l'1-O tot s'arreglarà o se n'anirà a can pistraus.

  salut

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada