El Jurat Popular en els judicis als Estats Units, quan considera que l'acusat és culpable però no es pot acabar de demostrar, l'acaba absolent considerant-lo "Not Guilty" No culpable, que no vol pas dir que sigui innocent sinó que vol dir: sabem que ets culpable però no ho hem pogut demostrar.
A Espanya la questió és més senzilla, pots ser culpable, ets culpable, pots mentir davant l'Audiencia Nacional, pots mentir reiteradament i no passa res, la connivència entre els poders ho fa possible. Fins i tot que t'en fotis del personal en la teva declaració o que t'en vantis després. Això ha fet el senyor del Plasma i s'ha quedat tan ample i encantat d'haver-se conegut després d'anar ahir a fer el pallasso a l'Audiència Nacional. Que vagi en compte, que això encara no s'ha acabat, i la justicia per cega i connivent que sigui encara no ha dit la seva última paraula. Creguin-me, no és que ho sembli, és realment un idiota, un idiota mentider compulsiu. Continuarà....., espero.

"Quan més honrat és un home més li costa sospitar que els altres no ho siguin. Déu mira les mans netes, no les plenes. És vostè un home honrat o un brètol? Home, meitat i meitat, com tothom. Hi ha una certa honradesa, una certa sinceritat, que pertany al gènere indissimulable. Tal com va el món, ser honrat és ser elegit entre deu mil."