ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

CATALONIA DELENDA EST...


I si el President Puigdemont la setmana vinent declara la independencia i proclama la República de Catalunya. Que passa?. D'entrada, molt menys del que diuen i sembla. Controlar els 12 mil és fàcil, i la resta no intervindran i si ho intenten és relativament fàcil desactivar-los. No se si algú hi ha pensat pero és així, i no passarà res que aqui no vulguem que passi. Del que es tracte és de si es vol fer la revolta o no, i si s'està disposat a pagar el preu, o si val la pena. El problema rau en que no hi ha una altra opció, o revolta o humiliació en tota regla, i aquí encara hi perdrem més. S'ha arribat a una situació límit de dificil sortida. La resta d'opcions que no siguin aquestes dues és perdre el temps i allargar l'angoixa de la gent que està ja al límit. Delenda est Catalonia! aquesta és la consigna.

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. https://www.youtube.com/watch?v=zhSp4SV8FG0

    Aquesta será la nostra banda sonora una temporada llarga.

    Saluut.

    ResponElimina
  2. En el meu cas fa ja temps que és el meu himne, des de la primera vegada que la vaig escoltar. Ho has encertat de ple.

    salut

    ResponElimina
  3. Ja tenim el Jose Mari demanant que ens venguin com esclaus, i que sembrin de sal las nostres terres.

    Ja saps que no comulgo amb els nostres "iluminats", pero si el gobern de Madrid fa mes sang del comte i ens someten a mes humiliacions de les necessàries, estan ajornant el problema per més endavant.

    Salut

    ResponElimina
  4. Això és el que intentaba explicar, no es tracte de parar-ho tot, és que ells van a per totes i aixó serà insuportable per a molta gent, per tant no hi ha més remei que tirar endavant, crec, és el menys pitjor dels mals.

    ResponElimina
  5. Ceterum censeo Cartalininem esse delendam que diría Caton, que no yo... Carles que no se atreve y Mar i ano que es un burócrata, traen lo peor, la incertidumbre. Asi que sea lo que Fortuna quiera, ἀνέρριφθω κύβος anerriphthō kubos, que dicen que dijo Julio Cesar al cruzar el Rubicon.

    ResponElimina
  6. no! Cesar al cruzar el Rubicón dijo: coño! vaya mierda de río.

    ResponElimina
  7. El relativamente honorable President de la Generalitat de Catalunya, no tengo tan claro que no tire p'alante y salga el sol por Antequera, ancha es castilla y a ti te parió una madre, como diria Eugenio.

    ResponElimina