SOLA A EUROPA - BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
-
.

El president de la cambra, Antonio Tayani, avisa que Puigdemont no rebrà ajuda de cap dirigent europeu i que Catalunya es quedarà sola a Europa. Són declaracions que ha fet a la Cope.
Ningú estarà a favor de la independència de Catalunya. Nosaltres estem a favor del diàleg. Però ningú a Europa podrà acceptar la independència de Catalunya 
Antonio Tayani assegura que no pensa prendre cap iniciativa per convidar el President, perquè no és competència del Parlament Europeu fer cap mediació. Tayani també ha demanat que no hi hagi declaració d’independència a Catalunya.
Espero que no es proclami la independència. Tot s’ha de fer amb el respecte a les regles i les lleis perquè ningú a la UE reconeixeria la independència de Catalunya.

Al senyor Tayani caldria recordar-li que Catalunya de sempre ha estat sola a Europa, fa més de tres-cents anys que ho està, i ha sobreviscut. Ah! al Sr. Tayani li recordaria vella anècdota atribuïda al primer ministre Britànic. 

"L'anècdota explica que el primer ministre britànic i el seu "chambelán" són a les costes de Dover, intentant observar algun rastre de mar o de França en un dia d'intensa boira. "Sire" li diu el "chambelán", Europa està aïllada de Gran Bretanya per la boira. És una manera de veure el món molt britànica quan encara no ha entès que ho ha perdut tot i nomès són la resta del no res de l'imperi perdut i extorsionat al límit, i instal·lats en la seva decadència es resisteixen a acceptar la realitat, encara que en la cosa aquesta del Brexit, la percepció és que qui mès hi perd és Europa. Els anglesos saben que volen i on volen anar, i Europa no, i Catalunya, francament, no ho sé." 

15 comentaris:

 1. Unas décadas de una Europa que funciona razonablemente bien y sin asomos de conflictos graves, es demasiado poco tiempo. Creo que si Europa se divide, estos años se recordarán como una época dorada que no supimos valorar. Lo de los hombres de azul, ya se arrepientan, sino se han arrepentido ya...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Europa es un balneario decadente al que se les escapan las costuras por todos lados, habrá más Brexit por la parte del este, és cuestión de tiempo.

   Elimina
 2. Espero que no es proclami la independència. Tot s’ha de fer amb el respecte a les regles i les lleis perquè ningú a la UE reconeixeria la independència de Catalunya...."

  Jo també. Ara, ja si, ens estem fen mal.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sembla que anirem a eleccions al gener, i? si guanya l'independentisme, ja hi tornarem a ser.

   Elimina
 3. El resultat del populisme i la desinformació : el bréxit. L´endemá de la seva victoria, el senyor Nigel Farage ja reconeixia a la prensa que había mentit.

  Aquel que va dir : "Vox populi, vox Dei" deuria estar "trompa".

  I aquí, tenim populisme, desinformació,mentides, infantilisme i mala llet barrejadas.

  Salut

  ResponElimina
 4. El que tenim es saturació d'informació, dos innocents a la presó i 3 milions de ciutadans movilitzats, compte que és molt mñes complex de com ho veuen a Madrid, que segueixen sense entendre res, com parlar d'eleccions al gener, quan no les poden convocar, i compte amb Puigdemont, que en porta alguna de cap que no sabem que es por intuïr. Vox populi gairfebè sempra erra, aixó ve de vell.


  salut

  ResponElimina
 5. Nigel Farage va fer quelcom que mentir, va enganyar, mentir conscientment no mentir de mentirijillas, sinó a l'engrós, el que no entenc és com o no va ser apartat del seu càrrec polític, a aquest individu no el voldrien aqui ni els del Pp.

  ResponElimina
 6. Me debo estar volviendo tarumba...me pasa una cosa que la Mayte dice que soy un pasao de tomo y lomo...Cada vez que veo al sr Mendez de Vigo empiezo a reír... es que me viene a la memoria el Benny Hill!¡¡¡ De verdad...

  Comparen : https://www.youtube.com/watch?v=RTxCc8sqAZw

  ResponElimina
  Respostes
  1. ostres, és igual, li falta la musiqueta de fons. Ai Miquel, estem molt malament, es l'estress tres tres.

   le dice un tonto a otro: cuanto son 2+3?
   - 4 contesta l'altre
   resposta del tonto:en el culo te la hinco.

   Elimina
 7. Ja ens agradaria que surtis aquesta rosa amb el Méndez Vigo tocant las maracas.

  Salut

  ResponElimina
 8. Nooo, que la Pastor ya está una mica "honorato". ¡¡ Necesitem dues poderosas raons !!, i fresques.

  ResponElimina
 9. la Soraya, la tanqueta de la Moncloa.

  ResponElimina
 10. No me toqueís a la Cospeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ¡¡¡¡
  me vaaaaa mevaaaaaaaaaaa mevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  me vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  traleroooolerooooooooooleroooooooolleeelelerooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  ResponElimina

.