{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

PENSIONS,CORNUTS I PAGAR EL BEURE


Aquest especimen pressumptament indigent mental de cognom Bañez, i de nom Fátima, diu que ningú es preocupi per cobrar les pensions, que demanaran un credit per pagar la paga extra de Nadal als jubilats. Aquesta noticia la difonen avui diversos mitjans, i potser algú els hi hauria de dir que els jubilats, la paga extra de Nadal ja la vàrem cobrar el dia 24 d'aquest més, encara que es possible que la senyora Báñez no ho sàpiga. De fet, no és cert que el Pp s'hagi fos 70 mil milions d'euros de la caixa de les pensions, car aquesta caixa no existeix, com s'explicava aquí, i com ja s'albiraba al juny del 2008 en l'escrit que reprodueixo a continuació.

"18.06.08 - El problema dels temps actuals es que malauradament ja no aconsegueixen sorprendre’t amb res, que facin el que facin o perpetrin el que perpetrin hom ja s’ho veia a venir. El penúltim atemptat contra la ciutadania bé de boca del Sr. Miguel Angel Fernandez Ordoñez, governador del Banc d’Espanya, que avisa al govern que s’han de dur a terme "aviat" reformes addicionals en els sistemes de pensions, donat que la sostenibilitat a llarg termini de les finances públiques serà cada vegada "més costosa i difícil". Insinua que s’haurien d’adoptar mesures per augmentar el "grau de contributivitat" del sistema públic de pensions i fomentar "el desenvolupament de sistemes complementaris", davant unes finances públiques que s'enfrontaran a "importants reptes" a mitjà i llarg termini, com a conseqüència de la pressió sobre la despesa pública que exercirà l'envelliment de la població.
Se li hauria de recordar al Sr. Governador del banc d’Espanya, el Senyor Miguel Ángel Fernandez Ordoñez que els diners que recapta l’Estat no són seus, sinó el resultat de la aportació de ciutadans, autònoms i empresaris en concepte de deduccions i impostos per diferents camins, a banda dels que aquest mateix estat grava directament com l’impost sobre el tabac, alcohol, combustibles, etc. i que tots aquests diners el que ha de fer l’estat es administrar-los, que no malbaratar-los com té tanta practica en fer.
Que vagin molt en compte de no tocar ni un sol cèntim d’euro de les pensions dels jubilats, o posar traves a la gent a mida que es vagi jubilant amb tripijocs d’aquests que tant bé saben inventar-se. Que tinguin present que els d’abans, en jubilar-nos haurem cotitzat a la Seguretat Social entre 45/50 anys la majoria i que tots aquests diners, d’una seguretat social per cert a la que se’ns ha obligat a afiliar-nos-hi, més la corrua de més impostos directes i indirectes que hem anant pagant en tot aquest lapse de temps, ha de servir per garantir la nostra jubilació, car de no ser així, d’incomplir el contracte l’Estat i estafar als jubilats, el dos de maig es quedaria petit, en un no res, al costat de la que es podria armar."

I el que més fot és que un problema que fa nou anys ja se sabia, no s'hagi fet res per silucionar-lo. L'altre indigent mental, un tal Albiol o el germà beneit de l'exministre espieta diuen que si Catalunya fos una república perillarien les pensions, marededéu!, que diu el sala Martin que és a l'inrevés i jo m'ho crec, car amb la cosa aquesta del 155, perillen les pensions i a més a més la cosa aquesta de les obres d'art que demanen els baturricos de Sixena. O sigui que en ambdós casos, com sempre, els catalans, cornuts i a pagar el beure.

Publica un comentari a l'entrada

3 Comentaris

  1. Al final, no deja de ser otro voto cautivo, porque los partidos se tiran en cara que si gobierna el de enfrente, al igual no cobras.
    Voto cautivo. No hay más.

    ResponElimina
  2. POR,POR I MES POR...QUINA MERDA.

    ResponElimina
  3. I ESPERA'T que ara ve la campanya electoral. En veurem de més grosses.

    ResponElimina