{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

ON ÉS PUIGDEMONT?


Després de la resolució del Tribunal Constitucional, que va treballar (vaja, vaja) un dissabte fins les 9 de la nit, al President Puigdemont no li queda més remei que presentarse al Parlament de cos present el dia 30 si vol ser investit President de la Generalitat. Si tenim en compte que un cop dins del Parlament no pot ser detingut per la Policía per la seva inmunitat parlamentaria, el problema que té,  és com entrar-hi sense ser vist i per tant detingut.
Mentre, el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha desplegat el Setè de Cavalleria a La Jonquera per buscar a Carles Puigdemont al maleter dels cotxes (literalment), els independentistes planegen desplegar una estratègia 'V de Vendetta' el proper dia 30 a Barcelona: anar tots a la investidura abillats amb una careta de l'ex president Puigdemont.


La iniciativa ha partit del compte de Twitter CataloniaLegion, d'ideologia independentista, que ha elaborat unes caretes molt apanyades amb la cara del president a l'exili. Estan disponible en dos models: amb la cara (i pentinat) original de Puigdemont o amb dos foradets als ulls, perquè puguis veure.
En realitat, la idea original de les caretes és d'un altre perfil de Twitter. Segons explica El Periódico, "ve d'un joc irònic llançat des d'una altra compte d'aquesta xarxa social, 'Construïm República'. El joc es diu 'On és Puigdemont?' (On és Puigdemont?) I consisteix a construir frases enginyoses sobre on podria estar l'expresident, sent el jugador més graciós el vencedor ".
La idea subjacent a 'Tots som Puigdemont' estava surant fa temps a la noosfera catalana. El programa satíric 'Polònia' de TV3 va estrenar recentment un gag en què l'expresident creuava la frontera amb França envoltat d'una marxa de seguidors que lluïen la seva careta:

Per si fos poc, per poder nerviosos els agents que escruten els maleters dels cotxes a la frontera a la recerca de Puigdemont, els divertits de Construïm República també regalen uns adhesius amb el missatge 'Puigdemont a Bord', que pots descarregar aquí.


Pot semblar i ho sembla fins i tot graciós, però la veritat és que es bastant penós per part d'uns i altres, l'espectacle és de xarlotada i em sembla que no ens ho mereixem ni els del 48% ni els del 52% que ho patim per igual. Dit això, no descartaria que Puigdemont aparegues dins el Parlament el dia 30 tant pinxo. En pinxo que li deia al panxo Zoido, no em punxis amb un  punxó.... ah! Berlanga xalaria amb l'espectacle.


Publica un comentari a l'entrada

16 Comentaris

  1. Soc del 52%.
    Ja ens val.
    A tots. Aquí no hi ha ni bons ni dolents. Hi ha pa i circ i ximpleries que interessen para atontar al personal. Declaracions de polítics mandats pel cap de torn, a l'estil xinès : "si tienes perro , no ladrés tu".
    Ximpleries perquè la gent no pensi i fins a alegries entre els representants polítics dels diversos partits, doncs mentre es parli del Pugdemont es taparà lo de Rajoy.
    I mentres...les mans al cap ¡¡¡ en tots els titulars de premsa (que per cert així els va) el Madrid perd a casa; l'Espanyol no vol ser de Cornellà; el Piqué s'enfada i no ha fet res ; l'Alonso no guanya ; els de el Dakar són uns herois (mentre omplen de merda el que trepitgen)...
    A Catalunya, dit per l'OMS (no és broma l'estament), , de cinc anys per aquí, ha pujat per quatre l'índex de pobresa.
    Els sous han baixat un 25%.
    Ja no hi ha mileuristes, doncs tot oscil·la entre els 870 i els 920€ mes.
    La llum ha pujat un 6%; l'aigua un 8. L'atur no s'ha arreglat i la violència, els desallotjaments, la droga i els ni-ni van en augment.
    Per la part que em toca lo vic un dia si i un altre també, perquè trepitjo el carrer i estic en el fregat.
    Es vagin tots a pastar, que polític bo, ni hi ha, ni se li espera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A BANDA I BANDA AQUEST DESORI JA ELS HI VA BÉ, com bé dius, ENS TENEN DISTRETS i MENTRESTANT no ens queixem de res.

      Elimina

  2. Mentre ens anem superant, perquè "no me toca a mi".
    Això es va de les mans i no val. I m'és igual que el diari es cridi "Español", que "Ara", perquè això no és broma, això és a consciència i a maldat, i no llegeixo que ningú condemni gens, tan si més no la fiscalia, i si es deixen solts anirà a més, de tal manera que acabaran ficant-se amb tot el que els disgusti o no sigui de la seva corda.

    https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/arran-presume-video-agresion-cronica-global_116963_102.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja vaig veure l'acció d'Arran, aquests juguen a la kaleborroka, i això és perillos, car em temo podria anar a més...

      Elimina
  3. I més...

    https://www.metropoliabierta.com/el-pulso-de-la-ciudad/educacion/las-ampa-denuncian-falta-de-plazas-en-los-institutos-publicos-de-barcelona_4743_102.html

    ResponElimina
  4. Aquesta revista, la de Metrópoli, és bona. L´edita el Ay untamiento, i és objetiva. Molt recomenable.

    ResponElimina
  5. l'haurem de seguir. Gracies per la recomanació.

    ResponElimina
  6. Cuanta razón tienes, Miquel.Con toda esta comedia se olvida lo principal,que tendremos Rajoy para rato.Ayer me fui a un restaurante,en Córdoba,en la mesa de al lado
    había un grupo de jubilados que disfrutaban como niños,oyendo en sus móviles el cara el sol,el novio de la muerte(la legión),todo muy bajito para no molestar.No hablaban de la miseria de la subida de las pensiones ni de la mala atención sanitaria,que es lo normal en los pensionistas.Hablaban de Puigdemont,claro.

    ResponElimina
  7. Estimado CAR RES: Lo primero mandar un saludo a mi buen conocido (ojalá pudiera llamarle amigo), a don Júlio Anguita. Él , en su Córdoba natal, es el ejemplo a seguir por los políticos. Se acaba la legislatura, pues a cobrar de pensión y no del mamoneo, como todos.

    Y a lo que íbamos. Creo CAR RES, que hay un convenio tácito, de amagado, de escondidas, en donde sin decirse nada se lo dicen todo. Se retroalimentan, y se ruegan el seguir con la obra de teatro.
    ¿Quién coño piensa en el Camps, un tipo que ha metido la mano hasta la ingle, mientras tenemos al Puigdemont, casi cuatro meses dando por culo en un hotel de 4 estrellas durmiendo en la suite presidencial de la cadena Husa ? (la de Gaspart, por cierto).

    ¿A quién le importa un carajal que los antisistemas , (los mismos que si los tienen que operar de un tumor acudirán a un cirujano que haya estudiado dentro del sistema), que los antisistema, digo, paralicen una legislatura imponiendo quien se va y quien se queda (caso Mas) ?
    ¿¿Quién se acuerda de la pobreza salarial y de que ahora sueltan al Gerardo Díaz Ferrán, un estafador a todas luces, un tipo que le debe a Hacienda, a los cotizantes, a los obreros y que ha hundido todas las empresas que ha tocado, y lo sueltan....pa cagarse, por buen comportamiento ? ¡¡¡cómo si el buen comportamiento fuera el ir a misa cada día dentro la prisión ¡¡¡
    Que no, CAR RES, que no ¡¡¡ que esto les va de puta madre a todos los gobernantes de las 17 autonomías bananeras, que es lo que al final nos demuestran que son.
    Pa mear y no echar gota ¡
    Salut

    ResponElimina
  8. LO SOCIAL,NO FA POR,UN "PITO",NOMES CAL VEURE ELS VOTANS DE C'S...GURTEL,ES LO QUE NECESITA FUM....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo social Oliva, no es veu afectat per tot aixó, diguin el que diguin, segueixen venint turistes, anem funcionant igual que abans, més gent a l'aeroport, menys atur, estem funcionant sense govern com a Itàlia, i es creen noves empreses tecnològiques que són les de futur, no de molt personal pero n'hi ha de 100-150 treballadors, les que s'han endut la seu social que són unes 350 són empreses del passat amnb data de caducitat.

      Elimina
  9. El social no fa per , OLIVA, ? miri per on, el Sr Tardá està dient una cosa que si la diu un altre ho titllen de ROBESPIERRE..." Si cal sacrificar a Puigdemont, se sacrifica, perquè han hagut altres presidents sacrificats pel poble de Catalunya". Una mica de por dóna, OLIVA, no el Sr Tardá, sinó l'espectacle que s'està donant.
    No li diu gens l'argument ?...doncs li diu que ja estan en ER fins als mateixos del de Brussel·les.
    D'altra banda, a aquest 52% al que pertanyo, català de les barraques, si que el social em fa por.
    No m'inclogui en aquest supòsit "TOTS" dels quals sempre parlen.
    La pujada de C´s es deu a la baixada del PP, i viseversa. Es retroalimenten i es roben vots. No hi ha molt més.

    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tardà va fer aqueste declaracions a la Vanguardia dimarts o dimecres, abans de l'ùltim gir de guió, i aquí el que marca el ritme agradi o no és Puigdemont. Entenc anirem a noves eleccions i aquesta vegada aniran junts ERC i Juntsxcat.

      Elimina
    2. Ok. No tenía ideia.
      salut

      Elimina
  10. https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2018-01-28/tarda-sacrificar-puigdemong-govern-cataluna_1512551/

    ResponElimina