El Periódico no publica l'última vinyeta de Miquel Ferreres, una vinyeta, en la que criticava la seva sortida del diari. Miquel Ferreres no ha pogut acomiadar-se dels lectors de 'El Periódico' després de 21 anys col·laborant. I no ha estat per la seva pròpia voluntat. Com explica Ara, el diari del Grup Zeta ha decidit no publicar l'últim treball del dibuixant català abans de la seva sortida, col·locant en el seu lloc una altra vinyeta de Leonard Beard. En el dibuix de Ferreres apareixia un 155 gegant (en referència a l'article de la Constitució pel qual ha intervingut el Govern) caient sobre la seva taula de treball, alguna cosa del que ell podia escapar mentre exclamava "Ui, per poc!" . Uns dibuixos que servien de crítica a la decisió de prescindir-ne.

Quan en una entrevista a l'Ara li van preguntar sobre la seva sortida del medi dient-li que "és obvi que el seu discurs genera incomoditat", Ferreres va respondre que "mai li havia passat". Tot i que el dibuixant va explicar que des de la direcció del mitjà mai li van dir que prescindien d'ell per motius ideològics o polítics, sí que va declarar al Nacional que "és evidentíssim que no lligo, com tothom veu des de fa temps".
La postura de El Periódico ha generat multitud de crítiques cap al medi i el seu director, Enric Hernández. A més, ha provocat un altre "efecte Streisand", ja que són molts els que han sabut de l'existència d'aquesta vinyeta després de conèixer que no havia estat publicada per una decisió editorial. Aquests retrets han arribat també des de sectors de l'independentisme. Algun dia s'haurà d'evaluar el mal que ha fet i fa Hernández a el Periódico, però em temo que serà ja massa tard. És el jorn dels miserables.