BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS...

ESTUDI EVOLUTIU SOBRE L'ESPÈCIMEN RAJOY

 • El subjecte M. Rajoy empra una sofisticada eina evolutiva que li permet resistir qualsevol amenaça ambiental.
Aquest text és un extracte de l'article publicat a Evolution Science per la professora María Jesús Piñol, directora del Laboratori de Biologia Evolutiva de la Universitat de Nova York. El present estudi se centra en el subjecte M. Rajoy per constituir un excepcional exemple d'adaptació evolutiva. Fins al moment, es considerava al 'Sphenodon', un rèptil de Nova Zelanda, l'animal que més ràpid evoluciona del món. Aquest llangardaix, però, ha estat àmpliament superat pel president del Govern espanyol.
Resulta sorprenent la capacitat del subjecte M. Rajoy per modificar els seus patrons de conducta en funció de circumstàncies exògenes. Encara que des d'un punt morfològic no s'aprecia cap canvi en l'individu (si de cas, un envelliment coherent amb el d'un gallec estàndard), l'evolució interna és més pronunciada que la de cap altre organisme pluricel·lular.
El subjecte M. Rajoy empra una sofisticada eina evolutiva que li permet resistir qualsevol amenaça ambiental. Es tracta d'un mecanisme idèntic a l'empleat pel Porquet de Sant Antoni, crustaci terrestre més conegut com bestiola bola. Davant una alteració imprevista de l'entorn, el Sr. Rajoy procedeix a un enrotllament defensiu sobre el seu propi tòrax després del qual roman quiet i silent durant un període indeterminat. Això fa que un potencial depredador pugui confondre el Sr. Rajoy amb una pedra o un objecte decoratiu qualsevol, sense sospitar si més no que es tracta d'un cap d'Estat europeu.

L'espècimen M. Rajoy disposa també d'una estratègia evasiva que inevitablement ens recorda a la del calamar comú. Si aquest mol·lusc dispara un raig de tinta encegador contra els seus agressors, el president llança un raig verborreic d'escassa coherència sintàctica capaç de confondre als seus enemics el temps suficient per garantir la seva fugida. Cal observar que aquesta sofisticada tècnica s'ha anat refinant amb el pas dels anys fins al punt que avui pràcticament cap frase del Sr. Rajoy posseeix ja cap sentit.
És així mateix cridanera la manera en què aquest fascinant individu afronta l'aparició d'espècies invasores, com ara la de A.Rivera. Mentre que la major part d'animals sucumbeixen davant aquest tipus de fenòmens, extingint-se o cedint terreny (vegeu el cas del P. Sánchez), el subjecte M. Rajoy planta cara i resisteix amb inusual empenta.

Es conclou, per tant, que el Sr. M.Rajoy és el fenomen biològic més fascinant des del dodo. Només que el dodo no porta sis anys governant-. - ELDIARIO.ES

Comparteix:  

Comentaris

 1. Él va a su bola, como todos. ¿Qué tiene de extraño?
  Cuando un político antes de entrar en política vaya a un Notario y ponga sus bienes e imbuebles a la vista de todos, y cuando se vaya del cargo, al cabo de 8 años máximo, y vuelva a su labor de trabajador por cuanta propia o ajena, y cuando además cobre su pensión a raíz de lo trabajado con nómina, entonces hablaremos.
  Hablaremos de Rajoy, de Pujol, de Mas, de Guerra, de Felipe, de Zapatero, de Serra, de Aznar, de Puigdemont (que cobrará pensión por siempre jamás a raíz de 100.000 anuales ...y como todos.
  Político bueno....todavía se ha de ver y encontrar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Puigdemont em sembla que s'ha quedat sense la pensió, per l'aplicació del 155. I si un politic es bo, honrat i honest, ja no fa política.

   Elimina
 2. Pues mira va tirando y por él, cuatro años más.Mientras ,otros, han terminado en la cárcel,desterrados de hecho,quemados políticamente.Algo tendrá.

  ResponElimina
 3. el problema es que no tiene nada, ni que dar ni que ofrecer, sobrevive a toda la porquería que le rodea por la inanición de la oposición y la justicia.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - BLOCS MEUS