BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS...

QUIN CRISTU AMB LA BANDERA


 • Defensa tornarà a hissar la bandera a mig pal a les casernes i al Ministeri per la mort de Crist. El Ministeri confirma que aquesta Setmana Santa tornaran a ordenar que l'ensenya nacional onegi a mitja asta a les unitats militars
 • Cospedal va defensar l'any passat al Senat que aquesta decisió "forma part de la nostra cultura".
 • Un Reial Decret, aprovat per Chacón, preveu que només es faci per la mort de militars en acte de servei, el rei, el seu hereu o dies de dol nacional.
Per Setmana Santa tornarà a onejar la bandera a mitja asta per commemorar la mort de Jesucrist en les casernes militars i en el Ministeri de Defensa. El departament de María Dolores de Cospedal ha confirmat a aquesta redacció que mantindrà aquesta decisió, que ja van prendre l'any passat i que assegura que fa més de dues dècades desenvolupant.

Fonts oficials de Defensa confirmen que aquesta Setmana Santa es tornarà a repetir l'hissat a mitja asta en unitats militars, a la seu central del Ministeri i les delegacions territorials. Des del gabinet de Cospedal justifiquen aquesta decisió al·ludint a una sentència del Tribunal Constitucional que va dictaminar que "quan una tradició religiosa es troba integrada en el conjunt del teixit social d'un determinat col·lectiu, no es pot sostenir que a través d'ella els poders públics pretenguin transmetre un suport o adherència a postulats religiosos".

La ministra de Defensa va defensar l'any passat al Senat que la bandera s'hisses a mig pal durant aquestes dates. Cospedal va assegurar que "la celebració de festivitats religioses per les forces armades no infringeix la legislació del país i el caràcter aconfessional". "Forma part de la nostra cultura, part important també del poble espanyol", ha afegit. També va criticar la "incoherència" del PSOE després d'assegurar que ajuntaments socialistes també van prendre la mateixa mesura.

Oblida potser la señora Maria de los Dolores de Cospedal que l'Estat Espanyol d'Espanya és un Estat oficialment laic, o sia 'aconfesional', però clar, a ella que li expliquen, si forma par de la seva cultura, que haurà de fer, i de passada podrà lluïr la mantellina espanyola que tant bé li queda. I després neguen que estiguin visquent al segle XIX.
Comparteix:  

Comentaris

 1. El Diccionario de la RAE da como acepción al término ‘meapilas’ el de ‘santurrón’ con ánimo de señalar a alguien que es exagerado en sus actos de devoción religiosa.

  Comenzó a utilizarse el término ‘meapilas’ para referirse a aquellos beatos o beatas de misa y confesión diaria, ya que se creía que de tanto ir a la iglesia y persignarse con el agua bendita acabarían orinándola.

  Por eso este país de beatos y beatas apesta a orines. En la calle Génova especialmente.

  ResponElimina
 2. Compte aconfessional i laic no és ben bé el mateix i aquesta és la petita trampa que poden fer servir.
  Dit això, en un país normal la Cospedal dimitiria ja. Però aquesta és la història interminable: Espanya, país de meravelles on tot és possible i tot continua igual.

  ResponElimina
  Respostes
  1. aconfesional seria el correcte, doncs, aconfesional. És igual, és una bestiesa decimonónica la d'aquesta senyora.

   Elimina
 3. No puedo soportar a esta señora. No puedo.

  ResponElimina
 4. antes nos gustaba, ¿te acuerdas?. No políticamente claro.

  ResponElimina
 5. Disfruto del espectáculo procesional en Córdoba.El toque del himno nacional a la entrada y salida de los pasos es tremendo,los aplausos,el fervor,hasta los vivas a España.Sentimientos

  ResponElimina
 6. Serás maricón ¡¡¡ Uyy no...Serás homosexual ¡¡¡ ahora si...
  Me pone, más que a nadie...

  con peineta y mantolillas, me va total cantidad,
  y da igual la adversidad, y el corro y ve que la pillas
  con total normalidad.

  Me pone y punto, y genero
  obras de tal magnitud,
  que por su solicitud,
  yo le abro el mundo entero
  porque es mi quiero y no puedo
  y no puedo darle...¿ y tu ?

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - BLOCS MEUS