La premsa internacional s'ha fet ressò de la decisió aquest dijous de l'Audiència Territorial de Schleswig-Holstein, al nord d'Alemanya, de deixar en llibertat sota fiança de 75.000 euros a l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont mentre estudia el lliurament. El rotatiu alemany Spiegel obre la seva edició digital amb el titular "Puigdemont és posat en llibertat subjecte a condicions", i destaca que el polític català podria ser extradit per malversació de fons públics, però en cap cas per rebel·lió, un delicte que el tribunal considera "inadmissible". El diari alemany Zeit Online publica: "Llibertat sota fiança per a Carles Puigdemont". També a Alemanya, el portal Welt obre la seva portada amb la notícia "L'expresident de Catalunya Puigdemont és alliberat amb mesures cautelars".

El delicte de malversació de fons públics és un altre misteri Llarenero, atès i inclou el Diplocat, i caldria recordar que el Sr. Montoro va declarar al Parlament que no s'havia gastat ni un euro de diner públic en el referèndum o consulta, que de fet segons el Govern no es va produïr. Tot plegat continùa sent un desori, i n'hi ha 9 que continúen a la presó, a veure quan de temps els mantindran segrestats a Estremera i Soito del Real, ah! i per els que tenien dubtes, SI! són presos polítics.

Tot i no estar d'acord amb com s'ha gestionat el procés, ni com ens han enganyat, s'ha de reconéixer que la política de exiliar-se a Brussel·les del President Puigdemont, no nomès ha internacionalitzat el procés, sinó que ha deixat al seu lloc al Jutge Llarena, el Llareno solitario. Un jutge, per cert, que té una mirada torbadora que no inspira gens de confiança. Això són percepcions meves, però fixeu-vos en les seves fotos.